Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BOYACI’DAN TEŞEKKÜR

BOYACI’DAN TEŞEKKÜR

ISPARTA 5.03.2019 07:10:00 0
BOYACI’DAN TEŞEKKÜR
Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, Milli Eğitim Bakanlığı ile TOBB ETÜ arasında imzalanan işbirliği protokolüne TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin dahil edilmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı Şubat ayı içinde Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’u yönetim kurulu ile birlikte ziyaret ettiklerini hatırlatarak “sanayinin ve sektörün taleplerini dosya halinde raporlarla Sayın Bakanımıza iletmiştik. Sayın Bakanımızda sektörün ve sanayinin taleplerinin en kısa zamanda karşılanacağını ve bununla ilgili çalışma yapılacağını söylemişti. Bu kapsamda TOBB ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde Isparta’da Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde eğitim veren TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi seçildi” dedi.
Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, artık sektörün ve sanayinin talep ettiği ara elemanın yetişeceğini ve başarılı öğrencilerin burs verilerek ödüllendirileceğini belirtti.  Artık ara eleman sorununun ortadan kalkacağını söyleyen Boyacı, kalifiyeli ve sektörün isteğine göre eleman yetişeceğine dikkat çekti. Yapılan protokol kapsamında Isparta’da TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin seçilmesinden dolayı başta protokolü imzalayan Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, Isparta’da eğitime destek veren bürokratlara ve siyasilere de teşekkür eden Boyacı, “Isparta’da eğitime önem veren ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: teşekk?r boyacıdan
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °