Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bölge Sorumlusu Serdar Taşdöken’den; MÜSİAD Isparta Şubesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Bölge Sorumlusu Serdar Taşdöken’den; MÜSİAD Isparta Şubesine Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 19.03.2021 07:47:00 0
Bölge Sorumlusu Serdar Taşdöken’den; 
MÜSİAD Isparta 
Şubesine Hayırlı Olsun 
Ziyareti
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkez Bölge Sorumlusu Serdar Taşdöken, geçtiğimiz hafta kongresini yaparak yönetimini yenileyen MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’ı ziyaret ederek yeni yönetimin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi’nin 3. Olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta Barida Hotels’de büyük bir katılımla yapılmış, kongrede yönetim birimleri seçimleri gerçekleştirilmişti.

BAŞKAN BAYSAN
GÜVEN TAZELEDİ
Söz konusu kongrede, Şube Başkanı Yalçın Baysan kullanılan oyların tamamını alarak güven tazelemişti.
BÖLGE BAŞKANI TAŞDÖKEN’DEN
BAŞKAN BAYSAN’A ZİYARET
Bu doğrultuda, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkez Bölge Sorumlusu Serdar Taşdöken de dün Isparta’ya geldi ve MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’ı ziyaret ederek yeni yönetimin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

TAŞDÖKEN; “YENİ YÖNETİME
BAŞARILAR DİLERİM”
Dün gerçekleştirilen ziyarette; Bölge Sorumlusu Taşdöken MÜSİAD Şube Merkezinde Şube Başkanı Yalçın Baysan ve Başkan Yardımcısı Oğuz Artemel tarafından karşılandı. Söz konusu ziyarette hayırlı uğurlu olsun dileklerini sunan Taşdöken, ayrıca genel istişarelerde de bulundu.

BAŞKAN BAYSAN’DAN
TABLO HEDİYESİ
Ziyaretin sonunda ise Şube Başkanı Yalçın Baysan tarafından Bölge Sorumlusu Serdar Taşdöken’e üzerinde kendi resmi bulunan tablo hediye etti.
 
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °