Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bizim dışımızdaki Açıklamalara İtibar etmeyin!

Bizim dışımızdaki Açıklamalara İtibar etmeyin!

ISPARTA 12.12.2019 16:00:00 0
Bizim dışımızdaki
Açıklamalara 
İtibar etmeyin!
Milliyetçi Hareket Partisi, İl Başkanı Nail Bayram’ın geçirdiği iş kazasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Başkan Bayram’ın sağlık durumuyla ilgili teşkilat dışında yapılan açıklamaların dikkate alınmaması istendi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Başkan Nail Bayram’ın geçirdiği iş kazasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Başkan Bayram’ın sağlık durumuyla ilgili teşkilat dışında yapılan açıklamaların dikkate alınmaması istendi. Ayrıca yaşanan üzücü kazadan sonra sağlık kurumlarının gerekli ihtimamı gösterdiğinden söz edilerek teşekkür edildi.
 
Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Sayın Nail Bayram 10.12.2019 Salı günü geçirdiği bir iş kazası sonucunda yoğun bakıma alınmıştır. Kazanın yaşandığı ilk andan itibaren gereken ihtimamı gösteren Eğirdir kemik eklem hastalıkları hastanesi Başhekimi ve personeline, Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi ve personeline, hastaneye getirildiği andan itibaren kendisini yalnız bırakmayan bizzat ziyaret eden ve telefonla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm Ülkücü Hareket mensuplarına, siyasi parti yöneticilerine, Stk'lara MHP İl Başkanlığı, MHP Merkez İlçe Başkanlığı ve Isparta Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak teşekkür ederiz. Sayın İl Başkanının sağlık durumu ile ilgili yaşanan gelişmeler teşkilatımız tarafından açıklanacaktır. Sağlık durumu ile ilgili olarak teşkilat tarafından yapılan açıklamalar dışındaki bilgilere kıymet verilmemesini önemle istirham ederiz.”  

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °