Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bilgiç'ten Şehir Hastanesi yönetim ve çalışanlarına övgü: Türkiye’nin en başarılı hastanesi haline getirdiler

Bilgiç'ten Şehir Hastanesi yönetim ve çalışanlarına övgü: Türkiye’nin en başarılı hastanesi haline getirdiler

ISPARTA 22.03.2019 09:52:00 0
Bilgiç
TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, sağlık çalışanlarının Isparta Şehir Hastanesi’ni Türkiye’nin en başarılı hastanesi haline getirdiğini ifade etti. Bilgiç, hastanenin yeni hedefleri için yapılan planlamaların ayağının yere basmasının önemli olduğunu vurguladı.
 
 
TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Şehir Hastanesi’nin 2.yıl kutlamasına katıldı. Hastane çalışanlarının vatandaşları kapıdan çevirmemek adına açıldığı günden beri özveri içerisinde Isparta Şehir Hastanesi’ni Türkiye’nin en başarılı hastanesi haline getirdiklerini vurguladı. Bilgiç, şöyle konuştu: “En son kalite değerlendirmesi 95’in üzerinde. Bu müthiş bir rakam. Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.
ARKANIZDA VE YANINIZDAYIZ
Önemli olan söylediğiniz sözler ve vaatlerinizin gerçekçi olması ve yerini bulmasıdır. Yapmış olduğunuz açıklamaların doğru olmasıdır. Zaman zaman siyasetçiler olmayacak şeyleri veya gerçekleşmesi zor şeyleri açıklayabilirler. Ama sağlık çalışanlarının bunu yapmaması lazım. Bir anekdot; 1,5 yıl önce Ankara’dan Isparta’ya doğru yoldayım. Bir haber okudum. Haberde SDÜ Hastanesi’nin açık kalp ameliyatı yaptığı yazıyordu. Ben biliyorum hastane olarak hazır değildik. O zaman ki başhekim beyi aradım, açıklamayı ben yapmadım, milletvekili yapmış dedi. Siz bana 3 gün önce bilgi verdiniz, ben meseleye hakim olduğum için size teşekkür ettim. Diğer arkadaş hakim olmadığı için bunu açıklamış. Ben size soruyorum; ben Ankara’dan babamı getirsem hastanede ameliyat yapabilecek misiniz? Yapamayız dedim. Başta onkoloji olmak üzere burada yapmış olduğunuz 2019 ve sonraki planlamaların buna benzer olmamasını ve ayağının yere basmasını temenni ediyoruz. Onkoloji cerrahinin son derece önemli olduğunu ve bu konuda bizlere ne düşen varsa ihtiyaçların karşılanması için arkanıza ve yanınızda olacağımızın bilinmesini istiyorum.”
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °