Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan; Zabıta Teşkilatının 195. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun…

BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan; Zabıta Teşkilatının 195. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun…

ISPARTA 8.09.2021 11:31:00 0

BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan; 
Zabıta Teşkilatının 
195. Kuruluş Yıldönümü 
Kutlu Olsun…
HABER: Yunus ÖZLER 
Belediye ve Özel İdareleri Çalışanları Birliği Sendikası (BEM – BİR – SEN) Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan, Zabıtaların belediyelerin halka açılan kapısı olduğunu belirterek; “Osmanlı İmparatorluğu tarafından 1826 yılında İhtisap Nazırlığı olarak kurulan ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, en köklü teşkilatlarından biri olan Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 195. yılı ve Zabıta Haftası Kutlu olsun” dedi.

 
BEM – BİR – SEN BAŞKANI
ÖZDOĞAN’DAN KUTLAMA MESAJI
Türkiye’nin en köklü kurumlarından olan Zabıta Teşkilatı 195. Yılını kutluyor. Bu doğrultuda, her yıl 1 – 7 Eylül tarihleri arasında ‘Zabıta Haftası’ çeşitli etkinliklerle kutlandı.
BAŞKAN ÖZDOĞAN; “ZABITA, HER DAİM
DEVLETİNİN VE MİLLETİNİN YANINDADIR”
Bu doğrultuda; kısa adı BEM – BİR – SEN olan Belediye ve Özel İdareleri Çalışanları Birliği Sendikası Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan, Zabıta Teşkilatı’nın 195. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Özdoğan mesajında şu görüşlere yer verdi; “Zabıta teşkilatımız içinde bulunduğu zamanın idraki ile donanım ve yenileme kabiliyetini muhafaza etmekte, değişen şartlara büyük bir başarıyla intibak etmektedir. İyiliği emretmek, kötülüğü men etmek gibi mukaddes bir gayeyi hayat düsturu olarak yaşayan, asaletini tarihten alan bu teşkilat sağlık, huzur ve güvenin teminatı olarak zaman mevhumu gözetmeden görevi başındadır. Son zamanlarda Dünyada ve Ülkemizde yaşanan Covid-19 salgını süresince de yürütülen çalışmalarda, ‘Zabıta her daim Devletinin ve Milletinin yanındadır’ sözü ile ailelerinden ve sevenlerinden fedakârlık yaparak 7/24 esasına göre cansiperane verilen talimatları aynı heyecanla ve görev bilinci ile yerine getirmiş ve getirmeye devam edecektir.
“ZABITA TEŞKİLATI
BELEDİYELER İLE
VATANDAŞLARIMIZ
ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜR”
Belediyelerimizin gören gözü ve işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatlarımız aynı zamanda Belediyelerimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görerek her zaman vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinde olmaya devam etmektedir. Bu çerçevede Bem-Bir-Sen olarak 1. Dönem Toplu Sözleşme Döneminden itibaren Zabıta Memurlarımızın sorunlarını masada gündeme getirerek 6. Dönem Toplu Sözleşmede de yetkili sendika olarak kazanıma dönüştürdük, hayırlı olmasını temenni ederim.
“ZABITA TEŞKİLATI
7/24 GÖREVİNDEDİR”
7 gün 24 saat ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile görev yapan Zabıta Memurlarımızın mesleğini icra etmeye çalışırken yaşadığı sorunların çözüme kavuşmasını sağlayacak adımların biran önce atılmasını temenni ediyor, MEMUR-SEN Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bem-Bir-Sen olarak zabıta memurlarımıza görevlerinde başarı dileklerimizle, Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 195. Yıldönümünü ve Zabıta Haftasını kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °