Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BEM BİR – SEN İbrahim Keresteci Basın Ödülleri; Sahiplerini Buldu…

BEM BİR – SEN İbrahim Keresteci Basın Ödülleri; Sahiplerini Buldu…

ISPARTA 11.01.2021 09:24:00 0
BEM BİR – SEN İbrahim Keresteci Basın Ödülleri; 
Sahiplerini
Buldu…
BEM BİR - SEN Genel Merkezi tarafından düzenlenen geleneksel İbrahim Keresteci Basın Ödüllerini 11’incisi düzenlenirken, Bem Bir Sen’in 27. Kuruluş yıldönümü de kutlandı.
 
10 Şubat 2010'da vefat eden Bem Bir - Sen’in merhum Genel Sekreteri İbrahim Keresteci adına verilen basın ödülleri töreni gerçekleştirildi. Ankara’da düzenlenen programa; Bem Bir – Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcıları katıldı.
GENEL BAŞKAN USLU; “BASIN TOPLUMUN HABER
ALMA HÜRRİYETİ KONUSUNDA ÖNEMLİ BİR MİSYONU ÜSTLENMEKTEDİR”
Videokonferans sistemiyle 81 İldeki Şubelerin Başkan ve Yöneticilerinin de katılım gösterdiği programın açılış konuşmasını yapan Bem Bir – Sen Genel Başkan Levent Uslu; “Çoğulcu ve katılımcı demokrasinin temel unsurlarından olan basınımızın yeri, demokrasinin gelişmesi, yerleşmesi ve devamında çok önemlidir ve o derecede büyüktür. Gücünü halktan alan objektif bir anlayışla haber yapmak, toplumu doğru bilgilendirme, ede ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna tarafsız anlatma adına bireylerin bilgi sahibi olmaları noktasında önemli bir misyonu üstlenen basın mensuplarımız, gece gündüz, yaz kış demeden çok zor şartla altında çalışmaktadır. Halkımızın birlik ve beraberlik içinde tepkisini kamuoyuna en iyi şekilde aktaran, her türlü olumsuzluğa karşı açık milli iradenin gücünü en iyi şekilde yansıtarak örnek bir tavır ortaya koyan, dayanışmanın enerjisini topluma yansıtan siz değerli haber kameramanlarımıza, foto muhabirlerimize ve muhabirlerimize sendikam adına bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BEM BİR – SEN BİR KEZ
DAHA FARKINI GÖSTERDİ
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir – Sen) her yıl olduğu gibi bu yılda bir kez daha farkını göstererek kuruluşunun 27’inci yıl dönümümüzde hep birlikte, Emek ile Kardeşlik ile Huzur ile Merhum İbrahim Keresteci 11. Basın Ödülleri programını, Genel Başkan Levent Uslu’nun katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

MERHUM İBRAHİM KERESTECİ
BASIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Programda Genel Başkan Uslu’nun konuşmasının ardından; Televizyon, Gazete, Haber Ajansı Radyolar ve İnternet Portallarından oluşan kurumlara ‘çalışma hayatının, kamu sendikacılığının ve sivil toplum örgütlerinin gelişimine sağladıkları katkı” dolayısıyla ödülleri verildi.

ATEŞ; “ÇOK GÜZEL
BİR PROGRAM OLDU”
Bem Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, söz konusu tören ve programın Koronavirüs pandemisi nedeniyle kısıtlı olarak yapılmasına rağmen son derece güzel ve verimli geçtiğini söyledi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °