Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bem Bir – Sen görüşmelerinde mutlu son; Isparta Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi

Bem Bir – Sen görüşmelerinde mutlu son; Isparta Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi

ISPARTA 22.01.2020 15:51:00 0
Bem Bir – Sen görüşmelerinde mutlu son; 
Isparta Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi
Kısa adı BEM BİR – SEN olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş, Isparta Belediyesi ile yaptıkları görüşmeler neticesinde belediyede çalışan 228 memuru ve 2020 – 2021 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesinin imzalandığının müjdesini verdi.
 
BAŞKAN ATEŞ; “ISPARTA BELEDİYESİ
İLE SÖZLEŞME İMZALADIK”
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir – Sen) Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sendikamız BEM BİR – SEN ile Isparta Belediyemiz arasında, belediyemizde çalışan 228 memurumuzu ilgilendiren ve 2020-2021 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalanmıştır.

“PERSONEL ARASINDAKİ
EŞİTSİZLİK ORTADAN KALKTI”
Memurlarımızı yakından ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesini Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ve Sendikamız BEM BİR – SEN adına İl Başkanı olarak ben imza koydum. Sözleşme çerçevesinde; geçen yıla göre ücretlerde yüzde 20 oranında bir artış sağlanırken, Sosyal Denge Sözleşmesi gereğince personel arasındaki eşitsizlik ortadan kaldırılmış olup herkese eşit olarak ödeme yapılacaktır.

“RAMAZAN BAYRAMINDA 600, KURBAN
BAYRAMINDA 1300 TL YARDIM”
Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen bugüne kadar memurumuzun yanında olmuş ve bugünde aynı şekilde yine bizlerin menfaatleri doğrultusunda hareket etmiştir. Yapılan sözleşme gereğince ayrıca belediyemizde çalışan her memurumuza Ramazan Bayramında 600, Kurban Bayramında ise 1300 lira brüt bayram yardımı yapılması kararlaştırılmıştır.
“BAŞDEĞİRMEN BAŞKANIMIZA
TEŞEKKÜR EDERİM, HAYIRLI OLSUN”
Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e bugüne kadar bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından, memurlarımıza gösterdiği sıcak ve samimi yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum, Sosyal Denge Sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. İmzalanan sözleşmenin memurlarımıza hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

 

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °