Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bem Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu Ve Beraberindeki Heyet’ten; Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e Ziyaret

Bem Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu Ve Beraberindeki Heyet’ten; Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e Ziyaret

ISPARTA 25.02.2021 13:17:00 0
Bem Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu Ve Beraberindeki Heyet’ten; 
Eğirdir Belediye 
Başkanı Veli Gök’e 
Ziyaret
BEM BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu ve beraberindeki heyet Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü makamında ziyaret etti. Vatandaş memnuniyeti odaklı hizmet kalitesinin artırılması için sendika ve belediye işbirliği ile yapılması düşünülen projeler istişare edildi.
 
BEM BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü makamında ziyareti karşılıklı hediye takdimiyle başladı. Ziyarette Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay, Isparta İl Başkanı Ahmet Ateş, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, Isparta İl Başkan Yardımcısı Dr. İlkay Özdoğan, Selçuk Çalık, Ali Çelik, Semra Güngörmez, Eğirdir Belediyesi İşyeri Temsilcisi Nurettin Tekin, BayındırMemur-Sen Isparta İl Başkanı Mehmet Heybeli ve Sağlık-Sen Eğirdir İlçe Temsilcisi Kıbrıs Cirit’de hazır bulundu.
 
Eğirdir Belediyesi bünyesinde çalışan memurların hakları ve sendikal faaliyetler çerçevesinde istişareler yapılan görüşmeden duydukları memnuniyeti ifade eden Genel Başkan Levent Uslu, misafirperverliklerinden ötürü Başkan Gök’e teşekkürlerini iletti. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ise Genel Başkan Levent Uslu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, memurlarımızın hakları çerçevesinde yapılan görüşmenin ve istişare mekanizmasının önemine dikkat çekti.
 
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün hayata geçirdiği Elektrikli Tekne’de kısa bir inceleme yapan Genel Başkan ve heyet Eğirdir’den mutlu ayrıldı 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °