Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bem Bir – Sen Genel Başkan Yardımcısı A.Selim Kadıoğlu’ndan Isparta Şubesi’ne ziyaret

Bem Bir – Sen Genel Başkan Yardımcısı A.Selim Kadıoğlu’ndan Isparta Şubesi’ne ziyaret

ISPARTA 14.06.2019 16:09:00 0
Bem Bir – Sen Genel Başkan Yardımcısı 
A.Selim Kadıoğlu’ndan 
Isparta Şubesi’ne ziyaret
HABER: Yunus ÖZLER
Memur - Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem – Bir - Sen) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Kadıoğlu teşkilat çalışmaları kapsamında Bem Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş’i makamında ziyaret etti.
 
Bugün saat 16.00’da Bem – Bir – Sen’in Cumhuriyet Caddesi İmamzade İşhanı 4. katında bulunan Şube Merkezine gelen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Kadıoğlu, burada Şube Başkanı Ahmet Ateş ve Şube Başkan Yardımcısı Ramazan Asan tarafından karşılandı.
ATEŞ; “ISPARTA’MIZA
HOŞGELDİNİZ”
Ziyarette bir konuşma yapan Bem – Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Ahmet Ateş, Kadıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sayın Genel Bakan Yardımcım öncelikle hoşgeldiniz diyorum” dedi.
Şube Başkanı Ateş, yerel yönetimler konusunda genel yetikili sendika olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, sendikalarının çalışmaları hakkında Genel Başkan Yardımcısı Kadıoğlu’na bilgiler verdi.
KADIOĞLU; “GÖREVİNİZDE
 BAŞARILAR DİLERİM”
Memur - Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem – Bir - Sen) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Kadıoğlu da konuşmasında, Isparta’ya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Isparta Şubesinin çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette ayrıca, 4688 sayılı Kamu Görevliler ve Sendikalar Kanunu ile Yerel Yönetim
Hizmet Koluna İlişkin Toplu Sözleşme hükümler gereği, Isparta Belediyesi ve Isparta İl Özel İdaresi ve Bem – Bir - Sen arasında üyelere yönelik sosyal denge tazminatı sözleşmesi konusu görüşüldü.
“MORAL VE
MOTİVASYONUMUZ YÜKSEK”
Daha sonra üyeleri ziyaret ederek görüşmeler yapan Genel Başkan Yardımcısı Kadıoğlu; “Teşkilatlarımızda moral ve motivasyonun üst noktada olduğunu görmek bizleri son derece mutlu etti” ifadelerini kullandı.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °