Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Belediye ve İl Genel Meclisleri Bugün toplanıyor; Denetim Komisyonu Raporunu Meclise Sunacak

Belediye ve İl Genel Meclisleri Bugün toplanıyor; Denetim Komisyonu Raporunu Meclise Sunacak

ISPARTA 5.04.2021 06:12:00 0
Belediye ve İl Genel Meclisleri Bugün toplanıyor;
Denetim Komisyonu 
Raporunu Meclise
Sunacak
Isparta Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı bugün yapılacak. Her iki toplantı da saat 14.00’te başlayacak. Belediye Meclisinde, Denetim Komisyonu Isparta Belediyesi’nin bir yıllık çalışmalarını içeren denetim raporunu meclise sunacak.  
 
Geçtiğimiz ay imar planı tadilatları ve imar planı tadilatlarına yapılan itirazları görüşen Belediye Meclisi bugün Nisan ayı olağan toplantısını yapacak.
Bugün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonundaki toplantıya Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlık etmesi bekleniyor. Toplantının gündeminde ise, bu ay için yapılan imar planı tadilatları, imar planı tadilatlarına yapılan itirazlar ile diğer gündem maddelerinin görüşülmesi konuları bulunuyor.
İL GENEL MECLİSİ DE
BUGÜN TOPLANIYOR
İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları da bugün başlayacak. İl Özel İdaresi yerleşkesi içinde bulunan Toplantı salonundaki toplantı İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin başkanlığında saat 14.00’te başlayacak. Gerek Belediye gerek İl Genel Meclisinin toplantıları 9 Şubat Cuma günü sona erecek.
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °