Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye-İş’ten Başdeğirmen’e TEŞEKKÜR

Belediye-İş’ten Başdeğirmen’e TEŞEKKÜR

ISPARTA 9.08.2019 20:59:00 0
Belediye-İş’ten
Başdeğirmen’e 
TEŞEKKÜR
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kurban Bayramı öncesi belediye işçilerine çifte bayram yaşattı. Bu kapsamda belediye işçilerine verilmesi gereken 5 yevmiye 13 yevmiye olarak, 75 lira olan bayram ikramiyesi ise 150 lira olarak ödendi. Bunun yanı sıra işçilerin maaşlarına yapılan yüzde 4'lük zamda yansıtıldı. 
 
Belediye İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt ile Belediye İşçileri Başkan Başdeğirmen'e teşekkür etti. Taşerondan belediye şirketine geçen bin 79 kişinin tüm ödemelerinin yapıldığını kaydeden Belediye-İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt, "ödemelerin bayram arifesinde yapılması işçilerimize can suyu olmuştur. Bu nedenle Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ederiz" dedi.
BAŞKAN KURT’DAN BAŞKAN
BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR
Kadrolu çalışan işçilerin 255 işçinin de ödemelerinin yapıldığını belirten Belediye-İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Kurt, "Başkanımız işçiyi çok seviyor. Bu nedenle biz belediye işçileri olarak Başkanımızın önderliğinde Isparta halkına hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Yapılan ödemelerden dolayı işçiler de oldukça mutlu. Çifte bayram yaşadıklarını belirten işçiler, Belediye Başkanı Başdeğirmen'e teşekkür ettiler.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °