Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Önerge Verdi; O Konu Yeniden Meclisin Gündemine Geldi

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Önerge Verdi; O Konu Yeniden Meclisin Gündemine Geldi

ISPARTA 17.05.2021 12:52:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Önerge Verdi; 
O Konu Yeniden 
Meclisin Gündemine
Geldi
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in iki ay önce açıkladığı ücretli otopark konusunda uygulamanın yeniden başlaması için konu Belediye Meclisinin gündemine gelerek görüşülmeye başlandı.
 
Bilindiği gibi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Meclisinin Mart ayında yapılan toplantısında, iki kişinin mahkemeye vererek iptal ettirmesi nedeniyle keşmekeşe dönen şehir trafiğini rahatlatmak için yeni bir çalışma daha yaptıklarını belirterek; “Bu konuda plan değişikliğine gidiyoruz. Arkadaşlarımız yeni bir çalışma yaptılar. Allah’ın izniyle şehrin trafiğini yeniden rahatlatacağız” açıklamasında bulunmuştu.
ÜCRETLİ OTOPARK KONUSU
YENİDEN BELEDİYE MECLİSİNDE
Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. Şehirdeki Ücretli Otopark’ın geçtiğimiz Ocak ayında iptal edilmesinin ardından sorunun çözümü ile ilgili gündem maddesi Belediye Meclisinin Mayıs ayı gündemine geldi. Bu doğrultuda, bugünkü toplantıda Başkanlık Makamı imzalı bir önerge verildi.
OY BİRLİĞİ İLE GÜNDEME ALINDI
Isparta Şehir Merkezi yol üstü otopark uygulamasının yeniden yürürlüğe konulmasını içeren söz konusu önerge oy birliği ile kabul edilerek gündeme alındı ve konunun daha detaylı görüşülerek karara bağlanması için İmar ve Plan – Bütçe Komisyonlarına havale edildi.
KOMİSYONLAR
RAPOR HAZIRLAYACAK
Başkan Başdeğirmen’in İmar ve Plan – Bütçe Komisyonuna havalesi için oya sunduğu konu oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi. Bu Komisyonlar, konu hakkında hazırlayacakları raporu Mayıs ayı son meclis toplantısının yapılacağı Cuma günü meclise sunacak.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °