Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı; O Araca HACİZ Konulamayacak!

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı; O Araca HACİZ Konulamayacak!

ISPARTA 1.03.2021 16:21:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı; 
O Araca 
HACİZ
Konulamayacak!
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  Şartlı nakdi yardım ile satın aldıkları Vidanjör Aracının hibe olması sebebiyle kamu hizmetinde kalmasının sağlanması amacıyla HACİZ edilememesi için konuyu meclis gündemine taşıdı.
 
Belediye Meclisi’nin Mart ayı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. 
“HACİZ KONUSU
BAKANLIĞIMIZIN TALEBİ”
Bugünkü Meclis toplantısında gündemin birinci maddesinde yer alan; Şartlı nakdi yardım ile satın alınarak 4 Şubat 2021 tarihinde teslim alınan 1 adet 32 AAK 404 Plakalı Vidanjör (özel amaçlı aracın) hibe olması sebebiyle kamu hizmetinde kalmasının sağlanması amacıyla HACİZ edilemeyeceğinin görüşülmesi konusunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Bu konuda bu aracı hibe olarak aldığımız Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bizden bu konuda Meclisten hacizle ilgili olarak karar almamızı talep etti. Bizde bu kararı alıp Bakanlığa göndereceğiz” dedi.
PLAN VE BÜTÇE
KOMİSYONUNA
HAVALE EDİLDİ
Başkan Başdeğirmen daha sonra konunun Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesini meclis üyelerinin oylarına sundu ve konu oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi. Plan ve Bütçe Komisyonu, konu hakkında hazırlayacağı raporu Mart ayı son meclis toplantısının yapılacağı Cuma günü meclise sunacak.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °