Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Tüm Öğrencilerimize Başarılar Diliyorum

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Tüm Öğrencilerimize Başarılar Diliyorum

ISPARTA 20.06.2020 07:00:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
Tüm Öğrencilerimize
Başarılar 
Diliyorum
Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen, bugün yapılacak olan Lise Geçiş Sınavına katılacak olan tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.
 
Başkan Başdeğirmen konu ile ilgili olarak yayınladığı mesajında; “Öğrencilerimiz korona virüsü salgını dolayısıyla yaklaşık üç aydan bu yana okullarından, öğretmenlerinden uzak kaldılar. Bu süreçte eğitim ve öğretimlerine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Milli Eğitim Bakanlığımız bünyesinde hazırlanan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ile gerek internet gerekse televizyondan devam ettirdiler. Başta eğitim camiamız ve öğrencilerimiz 2019-2020 yılı eğitim ve öğretim yılını bugün itibariyle de resmi olarak tamamlamış bulunuyor.
 
Bu süreçte öğrencilerimizin eğitimlerine büyük katkı sağlayan başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına ve öğrencilerimizin velilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili gençler; İçerisinden geçtiğimiz korona virüsü salgını dolayısıyla okullarınıza gidemediniz ancak biliyorum ki, devletimizin sizlere sunduğu imkanlarla eğitiminizi sürdürdünüz. Kimi öğrencilerimiz okullarından mezun oldu ve sınavlara girecek.
 
Bu sınavların ilki ise 20 Haziran Cumartesi günü itibariyle Lise Geçiş Sınavıyla başlayacak. Yarın saat 09.30 itibariyle başlayacak olan sınavlarda sizlere tek tek başarı dileklerimi iletmek istiyorum ve buradan liseye geçişin yeni bir başlangıç olduğunu bitiş olmadığını hatırlatmak istiyorum. Yarın gireceğiniz sınavın sizler için güzel bir başlangıca vesile olması temennisinde bulunuyorum ve belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yine sizlerin daha güzel ortamlarda öğrenim görebilmeniz amacıyla var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyorum. Heyecanınızı paylaşıyor, sizlere başta sağlık olmak üzere mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum” dedi.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °