Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Önünüzde Kültür Sitesi Örneği Var

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Önünüzde Kültür Sitesi Örneği Var

ISPARTA 10.08.2020 08:33:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
Önünüzde 
Kültür Sitesi 
Örneği Var
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Tarihi Üzüm Pazarının restorasyonu konusunda endişe yaşayan esnaflara Kültür Sitesi çevresinde yaptıkları çalışmaları örnek gösterdi.
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Tarihi Üzüm Pazarı Restorasyon Projesi konusunda Üzüm Pazarı esnafı ile yaptığı bilgilendirme toplantısında restorasyondan dolayı endişe taşıyan üzüm pazarı esnafının endişelerini verdiği bir örnekle giderdi.
BAŞDEĞİRMEN; “ENDİŞE DUYUYORSANIZ
KÜLTÜR SİTESİNİN ÇEVRESİNE BAKIN”
Tarihi Üzüm Pazarını ada ada ve dörder aylık süreler içinde restorasyona alacaklarını ve böylece Pazar esnafının topyekin işyerlerinden ayrılmak zorunda kalmayacağını ifade eden Başkan Başdeğirmen; “Her bir adanın restorasyonu 4 ay sürecek. Tabi bu süreden de önce bitirebiliriz. Ancak, biz her ihtimale karşı maksimum süreyi söylüyoruz sizlere. Bakın, Kültür Sitesinin çevresini tamamen yeniledik. Bu konuda esnaflarımıza 10 gün demiştik ama orayı 10 günden de önce bitirdik. Bunu gören Matbaacılar Caddesi esnafları da bize gelerek bizim orayı da aynı şekilde yapıverin dediler. Orayı da zamanından önce yaptık. Şimdi oradaki esnaflar çok mutlu.
“ÖNÜNÜZDE KÜLTÜR SİTESİ
ÖRNEĞİ VAR, GİDİN GÖRÜN”
Eğer, sizlerin arasında ‘Üzüm Pazarı verilen tarihte bitmez’ düşüncesi veya endişesi taşıyan arkadaşlarımız varsa onların Kültür Sitesi çevresi ve Matbaacılar Caddesine bakmalarını istiyorum. Çünkü, önlerinde Kültür Sitesi örneği var. Gitsinler oraları görsünler, oradaki esnaf arkadaşlarımızla konuşsunlar. O zaman tüm endişeleri gidecektir” dedi.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °