Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Mahallemiz Yeni Yüzüyle Daha da Güzel Olacak

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Mahallemiz Yeni Yüzüyle Daha da Güzel Olacak

ISPARTA 21.10.2020 10:53:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
Mahallemiz Yeni 
Yüzüyle Daha da 
Güzel Olacak
Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Akkaya mahalle sakinleri adına talep etti, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen talimat verdi.
 
Mahallenin sosyal tesislerinin, muhtarlık binasının, sağlık ocağının, anaokulunun bulunduğu 2509 Sokaktaki asfalt kaldırıldı, yerine küp taş döşemesi yapılarak sokak sağlıklaştırması gerçekleştirilecek. Ayrıca sokak üzerinde bulunan çocuk oyun alanı, tarihi namazgah ve bir üstünde yer alan yeşil alanda yeniden ele alınacak. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Akkaya’nın mahallenin kalbi konumunda bulunan 2509 Sokağın yeniden ele alınması talebini anında yerine getirdi.
 
Sokakta incelemelerde bulunan Başkan Başdeğirmen, sokaktaki asfaltın kaldırılmasını, küp taş döşenmesini, kaldırımların da andazit ile kaplanması talimatını verdi. Başkan Başdeğirmen sokakta incelemeleri esnasında evinin önündeki ağaçta kestanelerin duvarının üzerindeki yeşillikler arasına düşmemesi için eline aldığı naylonu sermeye çalışan Hatice Yiğit isimli vatandaşa da yardımcı oldu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in incelemelerinin hemen ardından ertesi gün sokakta çalışma başlatıldı.
 
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sokaktaki asfalt kaldırıldı. Mahallesine talep ettiği hizmetin anında karşılık bulduğunu ve bundan dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür eden Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Akkaya, “Başkanımıza sokaktaki eksikliklerimizi ve taleplerimizi ilettik. Kendileri de sağ olsun 24 saat geçmeden sokağımızı gelerek yerinde inceledi. Okulumuzun kanalizasyon sorunları vardı o giderilecek. Sağlık ocağımızın eksiklikleri vardı onlar yapılacak. Yenilenmesini talep ettiğimiz sokak, en merkezi sokak. Buradaki yapılan çalışmalarda bizi en çok gururlandıran çarşı merkezde yapılan hizmetin mahallemize gelmesi. Kenar mahalle ayrımı yapılmadan, şehir merkezinde yapılan çalışmanın aynısının Yenice’de de yapılması bizleri gururlandırıyor.
 
Bu hizmet mahallemiz için önemliydi. Mahallemizin bir bölümünde siteleşme var diğer tarafta da eski yapılarımız var. Bu hizmetlerle Allah nasip ederse iki tarafı ortada buluşturacağız. Yine mahallemizde Isparta’mızda bulunan tek namazgahımız var. Şükrü Başkanımızın sayesinde 300 yıllık geçmişe sahip bu namazgah yeniden düzenlenecek. Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Mahallemiz yeni yüzüyle daha da güzel olacak” dedi.

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °