Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Belediye Başkanı Başdeğirmen ile Başkan Yardımcısı Hakkı Kaya; HELALLEŞTİLER

Belediye Başkanı Başdeğirmen ile Başkan Yardımcısı Hakkı Kaya; HELALLEŞTİLER

ISPARTA 7.01.2022 14:46:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen ile Başkan Yardımcısı Hakkı Kaya; 
HELALLEŞTİLER
Önceki gün Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Hakkı Kaya ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün yapılan Meclis toplantısında helalleştiler. Başkan Başdeğirmen, Kaya’ya bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı Teşekkür Plaketi verdi.
 
Isparta Belediye Meclisinin Ocak ayı olağan toplantıları sona erdi. Bugün Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen ve saat 14.30’da başlayan son toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “HAKKI BEYDEN
HAKKINI HELAL ETMESİNİ DİLİYORUM”
Toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce bir konuşma yapan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki gün görevinden ayrılan Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Kaya’yı da yanına çağırarak; “Hakkı arkadaşımızla göreve geldiğimizden bu yana birlikteydik. Kendisi gecesini gündüzüne katarak güzel çalışmalar yaptı. Kendisini sizlerin de huzurunda teşekkür ediyorum ve hakkını helal etmesini istiyorum. Kendisi, yoğun işleri nedeniyle geçtiğimiz gün bana gelerek iznini istedi. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
KAYA; “ŞÜKRÜ BAŞKANIMIZDAN
HAKKINI HELAL ETMESİNİ DİLİYORUM”
Belediye Başkanlık görevini işlerinin yoğunluğu nedeniyle bıraktığını ve Belediye Meclis Üyeliği görevinin ise devam ettiğini ifade eden Hakkı Kaya da konuşmasında; “Şükrü Başkanımızla birlikte şehrimize, Isparta’mıza hizmet etmeye çalıştık. Hizmet etme gayreti içinde olduk. Bu süreçte kendisi bana çok yardımcı oldu, destek oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve ben de hakkını helal etmesini istiyorum. Siz değerli meclis üyelerimize de çok teşekkür ederim” dedi.
HAKKI KAYA’YA
TEŞEKKÜR PLAKETİ
Yapılan konuşmaların ardından, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, görevinden ayrılan Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Kaya’ya bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı Teşekkür Plaketi takdim etti.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °