Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Gençlerimiz Geleceğimiz

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Gençlerimiz Geleceğimiz

ISPARTA 16.09.2021 10:24:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
Gençlerimiz Geleceğimiz
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler ve Yürütme Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette belediyenin gençlik yatırımları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
 
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler, Isparta’nın yoğun genç bir nüfusa sahip olduğunu söylerken, “Isparta Belediyesinin gençlik çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Şu anda vermiş olduğunuz hizmetler gençliğin, geçlerin kazanımlar elde etmesine yönelik. Bu konuda belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri destekliyoruz. Yapılan ve yapılacak gençlik yatırımlarını bizzat birinci ağızdan, sizlerden dinleyip programa alınan, yapılan çalışmaları arkadaşlarımıza anlatıyoruz. Isparta’da gençlere vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Yaptığımız tüm çalışmalarımızı gençlerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Allah’ın izniyle sizlerle beraber çok daha güzel hizmetleri yapacağız. Bugün burada bizler varız, yarın siz gençlerimiz olacaksınız. Devlet hizmetlerinde görev almak kadar güzel bir hizmet yok. Bir insan doğar, büyür, kendisinden bir nesil bırakır, yaşlanır ve ölür. Ancak bunun arasına farklı bir nüans daha koymak lazım, o da kendisinden bir eser bırakmasıdır. Önemli olan bıraktığınız neslin arkasında durabilmek, o nesli iyi yetiştirmek ve bir eser bırakabilmek.
 
Burada sadece ‘doğdum, büyüdüm, yaşadım, öldüm’ ne yaptın? Ülkene, devletine, milletine, gençliğe, geleceğe, ihtiyaç sahibi insanlara neler yaptın, bunları ölçmek, biçmek lazım” şeklinde konuştu. Gençlerin güzel eğitim aldığını, alınan eğitim ile beraber gençlerin geleceğe ışık tuttuğunu belirten Başkan Başdeğirmen, “Devleti, milleti en iyi şekilde temsil ederken, ailenizi de unutmamanız gerekiyor. Anneye, babaya, aileye sevgi, saygı anlamında da en iyi şekilde olmamız gerekiyor.
 
Toplamda baktığımız zaman önemli olan faydalı, hayırlı bir birey olmak. Sizlerde bu yönde güzel adımlarla ilerliyorsunuz, hizmet için birleşiyorsunuz, güzel şeyler yapıyorsunuz. Bizlerde böyle olunca geleceğe kaygı ile bakmayacağız. Sizin gibi genç, dinamik, güzel gençlerimizle hedefe ulaşmak istiyoruz. Hepiniz fedakarca bu işlerin içerisindesiniz. Hem okuyor hem çalışıyor hem de genç yaşınızda memleketimize bir şeyler yapmak için bir mücadele içerisindesiniz. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyorum. Her zaman birlik, beraberlik içerisindeyiz. Birlik, beraberlik içerisinde olduğumuz zaman hiç kimse bizim bileğimizi bükemez. Sizlerle beraber çok daha güzel günleri yaşayacağız. Bizlerden sonra da sizler çok daha güzel hizmetleri yapacaksınız inancındayım. Bu vesileyle ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °