Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Belediye Başkanı Başdeğirmen’e teşekkür; İHH’dan Billboardlu Yardım Çağrısı

Belediye Başkanı Başdeğirmen’e teşekkür; İHH’dan Billboardlu Yardım Çağrısı

ISPARTA 9.02.2020 09:34:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’e teşekkür; 
İHH’dan 
Billboardlu 
Yardım 
Çağrısı
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Suriye’nin İdlib şehrinin güney kırsalından göç eden ailelerin yerleştirildiği kamptakilere yardım için başlattıkları kampanyayı şehrin çeşitli yerlerindeki billboardlara asarak destek çağrısında bulunuyor.

 
AKÇİL; “BELEDİYE BAŞKANIMIZ
BİLLBOARDLARI TAHSİS ETTİ”
Söz konusu kampanya tanıtımı için billboadları kendilerine tahsis eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, Suriye’nin İdlib şehrinin güney kırsalından Türkiye-Suriye sınırına yakın bölgelere göç etmek zorunda kalan siviller için İHH olarak ülke genelinde olduğu gibi ilimiz Isparta’da da bizim öncülüğümüzde bir yardım kampanyası başlatmıştık.
“BAŞKANIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Yaklaşık iki hafta önce başlattığımız kampanya tüm hızıyla devam etmektedir. Kampanyamızın daha fazla kitlelere duyrulması adına Belediyemizden kampanyanın Belediyenin şehrin dört bir tarafında bulunan billboardlardan da duyrulması talebimizi Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen beyefendiye ilettik. Sağolsunlar ve Allah kendilerinden razı olsun. Bu talebimizi kırmadılar ve söz konusu kampanya duyurusunu Billboardlardan da duyurma imkanı bulduk. Sayın Başkanımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °