Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Uyarı! Dikkatli Olalım Sofralarımıza Koronayı Davet Etmeyelim!

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Uyarı! Dikkatli Olalım Sofralarımıza Koronayı Davet Etmeyelim!

ISPARTA 18.04.2021 06:48:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Uyarı! 
Dikkatli Olalım
Sofralarımıza Koronayı
Davet Etmeyelim!
Bu Ramazan’ın da Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçeceğini bildiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Pandemiyi aşının gücüyle ve kurallara koşulsuz uyumumuzla yendikten sonra, önümüzdeki yıllarda hepsini telafi edeceğiz. Bu Ramazan, sofralarımıza, ibadetlerimize Koronayı davet etmeyelim” dedi.
 
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN
VATANDAŞLARA ÖNEMLİ UYARI!
Ramazan ayı korona virüs önlemleriyle başladı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşlara uyarılarda bulundu. Başkan Başdeğirmen; “Pandemiyi aşının gücüyle ve kurallara koşulsuz uyumumuzla yendikten sonra, önümüzdeki yıllarda hepsini telafi edeceğiz. Bu Ramazan, sofralarımıza, ibadetlerimize Koronayı davet etmeyelim. Ramazan ayının bereketi, aşı uygulamasına vereceğiniz destek ve önlemlere katacağımız değerle hep birlikte korona virüsüne karşı olan mücadelemizi, hedefimiz olan mavi renge ulaşana kadar sürdürelim.
“SAĞLIĞIMIZ İÇİN KURALLARA
KOŞULSUZ UYALIM”
Ramazan ayı zafer mücadelesinin ilk adımı, pandemiyle geçireceğimiz son Ramazan olsun. Korona virüsüne karşı etkin bir denetim ve kontrol süreci yürütüldü. Hep beraber mücadelemize devam edelim. Maske, mesafe ve hijyenin yanına bir de aşı silahımızı ekleyerek bereketin ve huzurun ayı Ramazan ayında da mücadelemizi şimdiye kadar olduğu gibi, hep beraber ve güçlü bir şekilde sürdürelim. İnanıyorum ki, bayramı daha huzurlu ve mutlu bir şekilde karşılama şansına sahip olacağız. Herkese sağlıklı huzurlu mutlu ve hayırlı Ramazanlar diliyorum.”
“LÜTFEN AŞILARIMIZI YAPTIRALIM”
Aşı randevusu ve aşı saatlerinin uzatılmasına ilişkin açıklama yapan Başkan Başdeğirmen; “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın yapmış olduğu açıklamalarda anlaşılacağı üzere ülkemizde özellikle 60 yaş üstü aşılamalar tamamlanmış olup, istatistiklerde görüleceği üzerine aşı yapılan vatandaşlarımızın hastaneye yatış oranları hastalığı geçirme şiddetinde belirli azalmanın olduğu açıkça görülmektedir. Aşı sırası gelen vatandaşlarımızın muhakkak aşılarını olmaları çok çok önemlidir. Ramazan ayında olmamız münasebetiyle vatandaşlarımızın aşı olmasına ve hizmete ulaşımını daha da kolaylaştırmak için kararlar alındı. Vatandaşlarımızın Ramazan ayı içerisinde aşılarını olabilmesi lütfen aşı randevularımızı alarak; gündüz mesai saatleri haricinde akşam iftardan sonra saat 20.00 ve 23.00 arasında kamu hastanemizde aşılarımızı yaptıralım” dedi.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °