Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Babamıza Geliyoruz Her Türlü Sorunumuzu Çözüyoruz

Belediye Babamıza Geliyoruz Her Türlü Sorunumuzu Çözüyoruz

ISPARTA 13.05.2022 19:43:00 0
Belediye Babamıza Geliyoruz Her Türlü Sorunumuzu Çözüyoruz
IASKF Başkanı Erhan Oturak ve yönetimi, amatör spor kulüp başkanları ile antrenörleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
 
IASKF Başkanı Oturak, Başkan Başdeğirmen’in amatör spor kulüplerine her zaman destek verdiğini belirterek, “Belediye babamıza geliyoruz, her türlü sorunumuzu çözüyoruz. Çok teşekkür ederiz başkanım” dedi. Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (IASKF) Başkanı Erhan Oturak, yönetim kurulu üyeleri, amatör spor kulüp başkanları ve antrenörleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek, amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
 
Ziyarette spor yatırımları ve amatör kulüplerin durumları ele alındı. IASKF Başkanı Erhan Oturak, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in verdiği desteklerden dolayı 2021-2022 sezonunu çok verimli geçirdiklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen’in amatör spor kulüplerine önemli destekler verdiğine değinen Oturak, “Başkanım size 114 spor kulübümüzün başkanlarının selamlarını getirdim. Hepsinin sizlere ayrı ayrı selamı var. Spor anlamında şehrimizde çok güzel bir hava var. Bu duruma katkınız çok büyük. Belediye babamıza geliyoruz, her türlü sorunumuzu çözüyoruz.
 
Çok teşekkür ederiz başkanım” dedi. Isparta Futbol Kulübü Başkanı Yusuf Pamuk, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in spora verdiği desteğin önemli olduğunu belirterek, “Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Spora verdiğiniz desteği biliyoruz. Bu konuda hakkınız yenmez” diye konuştu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in sadece futbola değil, diğer spor dallarındaki sporculara da verdiği desteğin tartışılmaz olduğunu kaydeden IASKF Yöneticisi Abdullah Çobankaya ise “Belediye Başkanı adayı iken Milli Egemenlik Stadyumuna gittiğimizde birebir anlattıklarımızın yüzde 100’ü şu anda karşılandı. Yok olmuş bir şehirden var olmuş bir şehre çıktık. Şu anda Isparta’da bayram var, bu konuda katkınız tartışılmaz. 20-25 yıldır futbolun içerisindeyiz, daha önceki dönemlerde de geldik ama bir sonuç elde edemedik. Köy takımları kapanmış durumdaydı. Küçük Hacılar Futbol Okulu şu anda 3 çocuğumuzu bir futbol okuluna verdi,
 
Ispartaspor altyapısına da bir çocuk verdi. Bununla gurur duyuyoruz. Bu çocuklarımız Küçük Hacılar Köyümüzden çıktı. Bu da sizin sayenizde oldu, Allah sizden razı olsun. Hizmetleriniz tartışılmaz, çok teşekkür ederiz. Ne zaman gelsek hiç boş çevirmiyorsunuz. Kendi evimiz gibi geliyor kendi evimiz gibi gidiyoruz. Hiçbir dönem böyle bir destek, bizi sahiplenen bir belediye görmedik” görüşlerinde bulundu. Küçük Hacılar Köyü Muhtarı Mehmet Yıldız da verilen desteklerin köy takımları için ne kadar önemli olduğundan bahsetti. Amatör spor kulüplerine desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Yıldız, “Çoğu köy takımı kapanma noktasındaydı. Verdiğiniz destekle köyde çocuklarımızın eğitilmesi için antrenör tuttuk. Futbol okulumuzdan yetişen bir çocuğumuz Marmaris’e gitti.
 
Ayrıca farklı kulüplere giden oyuncularımız var. Bunlar sizin desteğinizle oluyor. Sosyal belediyecilik anlayışını burada gösterdiniz, Allah razı olsun. Hiçbir zaman taleplerimizi geri çevirmediniz. Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz. Teşekkür ederiz” dedi. Emrespor Yöneticisi Ender Kızıltan, Belediye Başkanı Başdeğirmen’in her zaman taleplerine olumlu yaktığını ifade ederek, “Başkanımız 2. amatöre de destek veriyor. Kendisine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki başkanımızsınız. İnşallah uzun yıllar Isparta’mıza hizmet yaparsınız. Desteklerinizden dolayı teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu. Kızıldağspor Yöneticisi Halil Gürocak, “Başkanım varlığınız Isparta halkına ve Isparta gençliğine emanet olsun. Siz Isparta’ya hizmet etmeye aşık bir insansınız, kişiliğinize, saygı ve duruşunuza hayranım. Destekleriniz için teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
Amatör spor kulüpleri yöneticileri ve antrenörlerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, amatör spor kulüplerinin küçük bütçelerle çocukların spor yapmalarına katkı sağladığını söyledi. Amatör spor kulüpleri için yönetici ve antrenörlerin emek verdiğini kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Eğer sizler bu kulüplerin başında olmasanız, emek vermeseniz bu işler yürümez. Burada sadece maddi yönler değil bu işin götürülmesi için sizler gibi arkadaşlara ihtiyaç var. Buradaki arkadaşlarımızın farklı işleri var. Ama hiçbir menfaat ve maddi karşılık beklemeden çocuklarımıza hizmet veriyorsunuz. Bu bizim için değerli. Köy takımlarımızın, 1. ve 2. amatör kulüplerimizin güçlü olması, çocuklarımızın altyapıdan yetişmesi bizim için çok önemli.
 
Küçük Hacılar Köyünden 4 futbolcu üst takımlara gidebiliyorsa biz demek ki bu işi başarmışız. Amacımız da bu idi. Ispartaspor’umuz, Emrespor’umuz ve diğer takımlarımız bizim canımız, ciğerimiz. Desteğimiz biz olduğumuz sürece devam edecektir. Sizlerin de bu destekleri kullanarak çocuklarımızı en iyi yerlere getireceğiniz inancındayız. Allah kolaylık versin, başarılar diliyoruz” dedi. Başkan Başdeğirmen, Ispartaspor’un son yıllardaki başarısından dolayı Isparta’nın Türkiye’ye örnek bir il olduğunu söyledi.
 
Başdeğirmen, “2 yıl içerisinde 2 lig yükseldik, Play-Off’da başarı gösterip 1.lige çıkarsak çok güzel bir iş yapmış olacağız. Ispartasporlu futbolcularımıza, yöneticilerimize ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu. Amatör spor kulüpleri yöneticileri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °