Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bayram Tatil Dönüşü; Isparta’da TRAFİK Yoğunluğu!

Bayram Tatil Dönüşü; Isparta’da TRAFİK Yoğunluğu!

ISPARTA 3.08.2020 09:35:00 0
Bayram Tatil Dönüşü; 
Isparta’da
TRAFİK
Yoğunluğu!
Kurban Bayramı tatilinden dönenler nedeniyle Isparta’da trafik yoğunluğu yaşandı. Türkiye'nin İstanbul, Afyonkarahisar ve Ankara bağlantı noktasındaki çevre yolunda metrelere uzunluğunda araç kuyrukları oluşuyor.
 
ISPARTA, ANTALYA’YU İÇ ANADOLU
İLLERİNE BAĞLAYAN ÖNEMLİ NOKTA
Geçtiğimiz Perşembe günü yani arefe günü saat 12.00’de başlayan 4,5 günlük Kurban Bayramı tatilinde son güne girildi ve yarın mesai başlayacak. Kurban Bayramı tatilinden dönüşler başladı. Bu nedenle özellikle Türkiye’nin tatil merkezi olan ve Isparta’nın komşusu konumundaki Antalya’dan iç Anadolu bölgesine giden sürücüler nedeniyle Isparta’da trafik yoğunluğu yaşanıyor.  Türkiye'nin İstanbul, Afyonkarahisar ve Ankara bağlantı noktasındaki Isparta’da özellikle Davraz Mahallesi altındaki Çevre Yolunda metrelerce araç kuyrukları oluştu.
ÇEVRE YOLUNDA TRAFİK
YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR
Antalya, Afyonkarahisar ve Ankara Karayollarını İstanbul, Afyonkarahisar ve Ankara kavşaklarına bağlayan çevre yolu üzerindeki Isparta Dostpet nokta kavşağı ile Kolçelik nokta kavşakları arasındaki 10 kilometrelik yolda trafik bir hayli yoğunlaşmış durumda. Özellikle Antalya yönünden yüzlerce aracın geldiği trafikte, Antalya ve Afyonkarahisar yönüne giden araçların sayısı ise yüzlerce sayısına ulaştı. Araç kuyruklarının yer yer 1 kilometreyi bulduğu çevre yolundaki tatilcilerin oluşturduğu trafik yoğunluğu her gün bu yolu kullanan Ispartalı sürücüleri de olumsuz etkiliyor.
 

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °