Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bayram bitti Temizliği kaldı!

Bayram bitti Temizliği kaldı!

ISPARTA 15.08.2019 15:01:00 0
Bayram bitti
Temizliği kaldı!
Kurban Bayramı´nın geride bıraktığımız şu günlerde Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Hayvan Pazarı´nda temizlik çalışmaları başlattı.
 
Yaklaşık bir ay boyunca oldukça yoğun bir ticarete ve yüzlerce kurbanlık hayvana ev sahipliği yapan Yazısöğüt Köyündeki Canlı Hayvan Pazarında Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte hummalı bir temizlik çalışması yürütülüyor.
O PAZARDA SON BİR AYDA BİNLERCE
BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ SATILDI
Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; kepçe, greyder ve kamyonlarla alanda biriken atıkları temizlerken, Belediye yetkilileri de oldukça güzel bir hava içerisinde huzurlu bir bayram geçirildiğini ifade ederek, Temizlik İşleri Müdürlüğünün bayram sürecinde 200 kişilik personelle çalıştıklarını söyledi.
HAYVAN PAZARI
TEMİZLENİYOR
Binlerce kurbanlık hayvanın satıldığı Hayvan Pazarındaki yoğun trafiğin ardından görevin tekrar Isparta Belediyesi’ne düştüğünü kaydeden yetkililer; “Alandaki atıklar müdürlüğümüz tarafından bayram sonunda bütün araç ve ekiplerimizle temizlendi. İlimizi temiz bir ortama kavuşturmak için bütün personelimiz ile seferber olduk. Isparta'mızın temiz tutulması ve vatandaşlarımızın temiz bir ortamda yaşamaları için bütün çaba ve gayretlerimizi gösteriyoruz” dediler.
 
 

Anahtar Kelimeler: kaldı bittitemizliği bayram
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °