Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bayındır Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Heybeli; Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu!...

Bayındır Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Heybeli; Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu!...

ISPARTA 27.09.2020 09:34:00 0
Bayındır Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Heybeli; 
Bu Ne Perhiz
Bu Ne Lahana
Turşusu!...
Bayındır Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Heybeli, Samsun Tapu Bölge Müdürlüğü’nün personeline gönderdiği yazıya büyük tepki göstererek; “Bir tarafta konut satışları rekor düzeyde artıyor diyeceksin, diğer tarafta da personel çalışmıyor deyip Covid – 19 tedbirleri almayacaksın. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?” dedi.
 
Tapu çalışanlarının yapılan bu tehdidi ve suçlamaları asla hak etmediğini vurgulayan Bayındır Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Heybeli, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada konuya tepki gösterdi. Başkan Heybeli açıklamasında; “Cumhuriyet tarihinin konut satış rekorlarının (Ağustos’ta 170.408 satış) kırıldığı bu dönemde personeline çalışmıyor diyeceksin, üstüne birde sana bağlı tapu müdürlüklerinde Covid-19 tedbiri almayarak tapu çalışanlarına virüs bulaştırıyorsunuz diye yazı yazıp tehdit edeceksin.
Bu nasıl bir anlayış? bu nasıl bir idarecilik? Tapu çalışanları yapılan bu tehdidi ve suçlamaları asla hak etmiyor. Fedakar Tapu Çalışanları ancak büyük ve yürekten bir alkışı hak ediyor” açıklamasında bulundu.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °