Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bayındır Memur – Sen Genel Başkan Yardımcısı; Gökhan Şimşek’ten Isparta Memur – Sen’e Ziyaret

Bayındır Memur – Sen Genel Başkan Yardımcısı; Gökhan Şimşek’ten Isparta Memur – Sen’e Ziyaret

ISPARTA 25.01.2020 15:47:00 0
Bayındır Memur – Sen Genel Başkan Yardımcısı; 
Gökhan Şimşek’ten
Isparta Memur – Sen’e
Ziyaret
Memur – Sen’e bağlı Bayındır Memur – Sen’in Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Şimşek, Isparta Memur – Sen’i ziyaret etti.
 
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
ŞİMŞEK’TEN ISPARTA
MEMUR – SEN’E ZİYARET
Bayındır Memur – Sen’ Isparta Şubesinin düzenlediği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden emekli olan personel için düzenlenen veda gecesi programına katılmak ve sendikasına bağlı işyerlerini ziyaret etmek amacıyla Isparta’ya gelen Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı Bayındır Memur – Sen Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Şimşek, Memur – Sen Isparta İl Temsilciliğini ziyaret etti.
ŞİMŞEK, SENDİKA ÜYELERİNİN
ÇALIŞTIĞI İŞYERLERİNİ ZİYARET ETTİ
Geçtiğimiz gün saat 17.00’de gerçekleşen ziyarette Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay ve Bayındır Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Heybeli ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulundu.
ŞİMŞEK; “HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN
YANINDA OLDUK, OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Bayındır Memur - Sen Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Şimşek, Memur – Sen Isparta yönetim ile Bayındır Memur – Sen başkan ve yönetim kurulu üyelerini yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Şimşek, Isparta Memur - Sen ve kendi iş hizmet kolu olan Bayındır Memur – Sen’in kendi kulvarında bayrağı daha ileriye taşımasını temenni ettiklerini belirterek şunları söyledi; “Memur – Sen ve Bayındır Memur – Sen’in hedefi,  ‘önce insan’ anlayışından hareketle insan onurunu ayağa kaldırmak. Sendikamızın kuruluşundan bugüne kadar üstlendiği misyon doğrultusunda verdiği soylu mücadele ve elde ettiği kazanımlar, sendikal anlayışımızı ortaya koymaktadır. Bayındır Memur - Sen olarak her zaman hizmet kolumuza bağlı çalışanlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da sorunları çözmek, daha iyi çalışma ortamı sağlamak, mali, sosyal ve özlük haklarını geliştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
DEMİRALAY; “SAYIN GENEL BAŞKAN
YARDIMCIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Konfederasyonumuza bağlı sendikalardan birisi olan Bayındır Memur – Sen’in sayın Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Şimşek, Isparta’mızı ve il temsilciliğimizi ziyaretinden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisi, Bayındır Memur – Sen üyelerimizin çalıştığı işyerlerini ziyaret ederek üyelerimizle görüşmeler yapmış ve üyelerimizin daha iyi koşullarda çalışmaları noktasında görüş alışverişinde bulunmuşlardır” dedi.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °