Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bayındır Memur – Sen’den Emekli olan personele; Vefa ve Teşekkür Plaketi

Bayındır Memur – Sen’den Emekli olan personele; Vefa ve Teşekkür Plaketi

ISPARTA 25.01.2020 21:10:00 0
Bayındır Memur – Sen’den Emekli olan personele; 
Vefa ve 
Teşekkür
Plaketi
Bayındır Memur – Sen Isparta Şubesi kendi iş kolunda yer alan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan 4 personele ve müdürlükte çalışırken ISUBÜ’ye Yapı İşleri Daire Başkanı olan 1 personele yaptıkları hizmetlerinden dolayı vefa ve teşekkür plaketi verdi.
 
Memur – Sen Konfederasyonu’na bağlı Bayındır Memur – Sen’in Isparta Şubesi yönetimi, emekli olan üyelerini unutmadı.
ÖĞRETMENEVİNDE VEFA PROGRAMI
Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz gün Öğretmenevinde yemekli bir veda toplantısı gerçekleştirildi. Saat 19.00’da başlayan programa; Bayındır Memur – Sen’in Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Şimşek, Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, Bayındır  Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Heybeli, Birlik Haber – Sen Isparta Şube Başkanı Asiye Bardak, Genç Memur – Sen İl Temsilcisi Sare Kutlu, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan ve Bayındır Memur – Sen üyesi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanları katıldı.

HEYBELİ; “ARKADAŞLARIMIZA SAĞLIKLI,
MUTLU VE HUZURLU YILLAR DİLERİM”
Akşam yemeğinin ardından başlayan toplantının açılış konuşmasını Bayındır Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Heybeli yaptı. Başkan Heybeli konuşmasında; “Sendikamızın değerli üyeleri Ramazan Tarakçı, Mustafa Çolak, Ramazan Kaynar, Aziz Demirparmak ve Ali Yıldız ile yıllardır birlikte çalıştığımız ve son olarak yapılan atama çerçevesinde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığı görevine atanan Mesut Yönet arkadaşlarımıza bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bayındır Memur-Sen Isparta Şubesi olarak değerli üyelerimize bundan sonraki hayatında sağlık, mutlu ve huzurlu günler dilerim. Mesut Yönet arkadaşımıza da bundan sonraki görev yerinde başarılar dilerim” dedi.
DEMİRALAY; “MEMUR – SEN’Lİ
OLMAK AYRICALIKTIR”
Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay da yaptığı konuşmada; “Memur – Sen’imizin varlık sebebi değerli üyelerimiz. Sizler de biliyorsunuz ki, Memur – Sen’li olmak ayrıcalık ve farkındalıktır. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

ŞİMŞEK; “BAYINDIR MEMUR-SEN’İN BAŞARISI
BİRLİK VE BERABERLİKTEN GELİYOR”
Toplantıda son konuşmayı Bayındır Memur – Sen’in Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Şimşek yaptı. Şimşek de konuşmasında; “Bayındır Memur-Sen’in başarısı birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktan, ihlas ve samimiyetten kaynaklı bir başarıdır. Bu başarı ekip işidir. Genel merkeziyle teşkilatıyla üyesiyle uyumlu çalışmanın, istişare etmenin sonucudur. Bayındır Memur-Sen hizmet koluna bağlı kurumlarda çalışanlarımız haklarını arama konusunda Bayındır Memur-Sen altı yıldır yetkiyi vermektedir. Memur – Sen, istikrar ve başarının adresidir. Çalışma hayatı ve sendikal alanda kararlı duruşumuzu ve güçlü kimliğimizi koruyoruz. Memur-Sen'in kararlı ve mücadeleci tutumu ortadır. Bu kararlılıktan ve mücadeleden asla vazgeçmeyiz. İşte bu kararlılık ve mücadele bilinciyle bütün kamu görevlilerinin haklarını koruyacağız, yeni kazanımlarla alınterimize, emeğimize sahip çıkacağız” dedi.

“TÜRKİYE VE MİLLETİMİZ İÇİN DEĞER
VE KAZANIM ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
Türkiye ve milletimiz için değer ve kazanım üretmeye devam edeceğiz diyen Şimşek; “Büyük Bayındır Memur-Sen ailesi olarak, çalışma hayatının ve sendikal hareketin liderliğini, sivil toplum kuruluşlarının çatı kuruluşu olma hüviyetini sürdüreceğiz. Bayındır Memur-Sen, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yoluna devam edecektir. Memur-Sen ve Bayındır Memur-Sen Ailesi Milletimize ve İnsanlığa Karşı Bir İyilik ve Merhamet Hareketidir. Refahı tabana yaymanın gelir dağılımında adaleti sağlamanın, haksızlıklara karşı koymanın yolu örgütlenmede ve örgütlü yapılardan geçtiği malumunuzdur. Memur-Sen ailesi olarak sizler halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla insanı merkeze alan, milletimize, insanlığa karşı bir iyilik ve erdemliler hareketinin yılmaz neferlerisiniz.
“ISPARTA’DA OLMAKTAN
MUTLULUK DUYDUM”
Bu düşüncelerle, öncelikle bugün Isparta’ya gelmekten ve sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu bir kez daha ifade etmek istiyor ve emekli olan arkadaşlarımızı bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

VEFA VE TEŞEKKÜR PLAKETİ…
Programda yapılan konuşmaların ardından; Bayındır Memur – Sen üyesi olan, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden emekli olan Ramazan Tarakçı, Mustafa Çolak, Ramazan Kaynar, Aziz Demirparmak ve Ali Yıldız ile yıllardır aynı müdürlükte çalıştıktan sonra Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığı görevine atanan Mesut Yönet’e vefa ve teşekkür plaketleri  Bayındır Memur – Sen’in Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Şimşek, Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, Bayındır  Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Heybeli, Birlik Haber – Sen Isparta Şube Başkanı Asiye Bardak, Genç Memur – Sen İl Temsilcisi Sare Kutlu, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan tarafından takdim edildi.  

 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °