Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başvurularda bugün Son gün! Hastanelerde çalışacak en az ilköğretim mezunu hasta kabul ve kayıt görevlisi aranıyor! KPSS şartı yok!

Başvurularda bugün Son gün! Hastanelerde çalışacak en az ilköğretim mezunu hasta kabul ve kayıt görevlisi aranıyor! KPSS şartı yok!

ISPARTA 30.03.2020 11:20:00 0

Başvurularda bugün 
Son gün! 
Hastanelerde çalışacak en az ilköğretim mezunu hasta kabul ve kayıt görevlisi aranıyor! 
KPSS şartı yok!
Sağlık Bakanlığı 14 bin işçi ve 18 bin personel alımı ilanı yayınlanırken Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden ayrıca özel hastanelerde çalışmak isteyen adaylar için en az ilköğretim mezunu adayların da başvuru yapacağı hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları aktarıldı. İŞKUR hasta kabul ve kayıt görevlisi personel alımı ilanı detayları haberimizde...
 
Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanları yayımlanmasının ardından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden özel hastanelerde personel alım ilanı yayımladı.
KPSS'SİZ HASTA KABUL VE
KAYIT GÖREVLİSİ ALINACAK
Hastanelerde çalışmak isteyenler için yayımlanan hasta kabul ve kayıt görevlisi personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları da aktarıldı. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı olmayan adayların da başvuru yapacağı hasta kabul ve kayıt görevlisi personel alımında adayların en az ilköğretim mezunu olması gerektiği bildirildi.
İŞKUR üzerinden birçok farklı şehirde bulunan sağlık merkezleri ve hastaneler tarafından yayımlanan personel alım ilanında adayların başvurularını İŞKUR üzerinden yapacağı belirtildi.
HASTA KAYIT VE KABUL
GÖREVLİSİ GENEL BAŞVURU ŞARTLARI
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) hasta kabul ve kayıt görevlisi personel alımı ilanı genel başvuru şartları şöyle:
-En az ilköğretim mezunu
-Sağlık sektöründe deneyimi olan ya da deneyim kazanmak isteyen,
-İletişim ve planlama becerileri gelişmiş,
-Hizmet ve çözüm odaklı,
-Ekip çalışmasına yatkın,
-Provizyon ve fatura işlemlerine hakim,
-MS Office programlarına hakim,
-Görevini yapmasında herhangi bir sağlık sıkıntısı olmayan (Engelli adaylar için özellikler ilanların içerisinde aktarılmıştır)
-Giyimine özen gösteren, güler yüzlü.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °