Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Zabun’dan Bayram kutlaması

Başkan Zabun’dan Bayram kutlaması

ISPARTA 3.06.2019 13:08:00 0
Başkan Zabun’dan 
Bayram kutlaması
HABER: Yunus ÖZLER
Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun bir mesaj yayınlayarak halkın Ramazan Bayramını kutladı.
 
Zabun mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir.
        Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir.
        Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız.
        Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler; sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularımla kutlarım.”

Anahtar Kelimeler: kutlaması zabundanbayram başkan
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °