Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Başkan Tütüncüden Tural'a Ziyaret

Başkan Tütüncüden Tural'a Ziyaret

ISPARTA 1.08.2019 16:45:00 0
Başkan 
Tütüncüden 
Tural
Kepez Belediye Başkanı aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, ESKK 6. Bölge Birliği’ni ziyaret etti.  Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Tütüncü’nün esnaf dostu başkan olduğunu söyledi.
 
TÜTÜNCÜ: KÜÇÜK ESNAFI DESTEKLEYEREK
EKONOMİYE ÇİFTE ŞANS VERİYORSUNUZ
Başkan Tütüncü de, bölge birliğinin esnafı kalkındırma adına yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını aktardı. Kepez Belediye Başkanı aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, beraberinde Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak ile birlikte 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Bölge Birliği yönetim ve denetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette yerel yönetimler-esnaf işbirliğinin önemine dikkat çekildi.
ESNAF DOSTU BAŞKAN
OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Devletimizin desteğiyle bölgemizde esnaf ve sanatkarımıza kredi kullandırmaya devam ediyoruz. Bölge esnafına toplamda 3 milyar liralık kredi desteği sağlanırken buna karşılık takip oranımız oldukça düşük. Birlik ve beraberlik içinde esnafımıza destek olmaya devam edeceğiz. Tabi sizler gibi idarecilerin esnafa sahip çıkmasını gördükçe bizler mutlu oluyoruz. Esnaf dostu başkan derken bunu sözde değil özde göstermek, uygulamada göstermek gerekir.  Belediye Başkanlığında üçüncü döneminiz. Bizler, sizlerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sizin gibi esnaf dostu bir başkanın yürüttüğü çalışmalar, esnaf ve sanatkarımız tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar dileriz ” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: başkant?t?nc?denturalaziyaret
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °