Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Tutar’dan; Berat Kandili Mesajı

Başkan Tutar’dan; Berat Kandili Mesajı

ISPARTA 7.04.2020 08:11:00 0
Başkan Tutar’dan; 
Berat 
Kandili
Mesajı
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Berat Kandili nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.
 
Başkan Tutar, yayınladığı mesajında, Berat Kandili'nin özel bir gece olduğunu belirterek; “Berat gecesi, tövbe etmenin, rabbimize yönelip rahmet ve mağfiret dilemenin tam vaktidir. Bu özel gecede yenilenme ümidiyle hep birlikte tekrar günaha dönmemek üzere tövbe edelim. İşlenmemiş günahlar için Allah'a sığınalım.
 
Yüce Mevlamız, günah yüklerinden arınmış, suçlarından berat etmiş, hayra anahtar, şerre kilit olmaya azmetmiş yüreğini imana açmış, ömrünü Salih amellere adamış kullar olarak Ramazan'a ulaşmamızı nasip eylesin.
Hepimizin malumları olduğu üzere Berat, Allah'a ve onun sevgili habibi Hz. Muhammed Mustafa S.A.V.'e dost olma, hakkın ve hakikatin yanında yer alma ve hayra giden yolları aramak demektir. Doğru bilgiye dayalı ve usulüne uygun olarak yerine getirilen ibadetler, dua ve niyazlar, bizleri Yüce Yaratan’a bağlayarak güven ve huzur ikliminin, birey ve toplum huzurunun güçlenmesine vesile olacaktır.
 
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak, başta üyelerimiz olmak üzere tüm Isparta halkının ve İslam Aleminin mübarek Berat Kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Cenab – ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °