Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Tural Gazetecileri ağırladı

Başkan Tural Gazetecileri ağırladı

ISPARTA 14.01.2020 12:12:00 0
Başkan Tural Gazetecileri ağırladı
Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Isparta’da görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.
 
Bugün saat 10.30’da Iyaşpark yanında bulunan HOOK Cafe’de gerçekleştirilen programa; Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Isparta Esnaf Odaları Birliğine bağlı Meslek Odalarının Başkanları ve Isparta’da görev yapan Gazeteciler katıldı.

KARAHAN; “ISPARTA BASINI DA ESNAFLAR
GİBİ EKONOMİK SIKINTI İÇİNDE”
Toplantıda bir konuşma yapan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Isparta basınının aynı esnaflar gibi ekonomik sıkıntı yaşadığını belirterek; “Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de yaşanan ekonomik kriz veya sıkıntılardan esnaflarımız gibi gazeteciler de son derece derin bir şekilde etkilenmektedir. Dolayısıyla, gazeteciler böyle bir ortamda ayakta kalmakta zorlanmaktadır. Bu nedenle tüm Isparta’yı yerel medyaya sahip çıkmaya davet ediyorum. Zira, kim olursa olsun, hangi kurum veya kuruluş olursa olsun yaptığı çalışmayı kamuoyuna duyurma konusunda en büyük pay Isparta yerel basınınındır.
“BAŞKAN TURAL’A
TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”
Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bizleri davet ederek böylesine güzel bir ortamda birlikte olma imkanı veren Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanımız sayın Ahmet Tural Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
TURAL; “ÇOK ÖNEMLİ BİR
MESLEĞİ İCRA EDİYORSUNUZ”
Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural da, gazetecilerle buluşmasında yaptığı konuşmada; “Öncelikle sizlere hoş geldiniz diyorum. Sizler kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden arkadaşlarımızsınız. Sizler, vatandaşın zamanında doğru ve eksiksiz bilgiye ulaşmalarını sağlayarak kamuoyunu bilgilendiriyorsunuz. Bu anlamda ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden sizlerin"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutluyorum. Sizler kaleminizi toplumun çıkarı, ilimizin büyümesi için kullanıyorsunuz, sizler gazeteciliğin tanımlamasını ve bunun bir kamu görevi olduğunu unutup şahsi menfaatleri için kalem çekenlerden olmadınız. Bu onurlu duruş ve tavrınızdan dolayı da sizleri kutluyorum.  
“GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN…”
Yeni yılda esnaf ve sanatkârlarımızın yatırımlarının hızlanması en büyük temennimizdir. Yatırımlar hızlandıktan sonra hem istihdam açısından hem de Türkiye açısından iyi bir yıl olacağını temenni ediyorum. Bu vesileyle başta esnafımız olmak üzere tüm hemşehrilerime sağlıklı ve hayırlı seneler diliyorum. Hepinizin yeni yılını ve Çalışan Gazeteciler Gününü bir kez daha kutluyor, katılımlarınızdan dolayı siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantının sonunda ise Isparta Gazeteciler Cemeyite Başkanı Şevket Karahan, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural'a günün anısına 'Basın Dostu Başkan' Plaketi takdim etti. Toplantı, toplu çekilen fotoğrafla sona erdi. 

Anahtar Kelimeler: ağırladı gazetecileri tural başkan
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °