Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Şükrü Başdeğirmen; Pazarda Vatandaşlara Maske Dağıttı

Başkan Şükrü Başdeğirmen; Pazarda Vatandaşlara Maske Dağıttı

ISPARTA 7.04.2020 09:32:00 0
Başkan Şükrü Başdeğirmen; 
Pazarda 
Vatandaşlara
Maske Dağıttı
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen her hafta Salı günleri kurulan Salı Pazarında hem vatandaşlara hem pazarcı esnafına maske dağıttı ve gerek sosyal mesafe gerekse izole olmaları için kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
 
Bugün sabah saatlerinde Pirimehmet Mahallesinde kurulan Salı Pazarına gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yeni tip Koronavirüs (Kovid - 19) salgınına karşı maskeleri kent pazarında alışveriş yapan vatandaşlara ve tezgah açan esnaflara dağıttı.
BAŞDEĞİRMEN; “MASKELERİMİZİ
VATANDAŞLARIMIZA DAĞITIYORUZ”
yeni tip Koronavirüse karşı Isparta Belediyesi olarak gece – gündüz demeden 7/24 çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Başdeğirmen, maske dağıtımının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başdeğirmen açıklamasında; “Kovid – 19 Salgınının yayılmasını önlemek için kamu kuruluşları ve güvenlik güçleriyle birlikte alınan tedbirleri yaklaşık bir aydır sıkı şekilde uygulamaktayız. Bizim için toplu yaşam alanları çok önemli. Bilindiği gibi şehrimizde Salı günleri şuanda yanında bulunduğumuz ve Isparta’nın en büyük pazarlarından olan halk pazarı kuruluyor. Pazarda da salgını önlemek için gayretlerimizi sürdürüyoruz. Maskeleri Pazardaki esnaflara ve pazara gelen vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Ancak zorunlu olmadıkça vatandaşımızın evden çıkmasını istemiyoruz. İnşallah en az zararla bu salgını bitireceğimize inanıyorum” dedi.
“ISPARTA BELEDİYESİ OLARAK BİR
FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK”
Isparta’nın tüm cadde, sokak ve bulvarlarında dezenfekte çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Başkan Başdeğirmen; “Isparta’da bin 273 sokak, 232 Cadde ve 3 Bulvarımız var. Buralar araçlarımızla dönüşümlü olarak ilaçlarla sürekli dezenfekte edilmektedir. Bilindiği gibi, sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları ile dünden itibaren sokaklarda da maske takmak zorunlu hale getirilmiştir. Bizde Isparta Belediyesi olarak farkındalık oluşturmak adına bugün pazara çıktık ve gerek vatandaşlarımıza gerekse esnaflarımıza maske dağıtıyoruz.
“ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI
ÇIKMAYIN VE EVDE KALIN”
Ancak, her şeye rağmen benim vatandaşlardan istirhamım zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalarıdır. Lütfen sokağa çıkmayın ve ‘Evde Kal’ Isparta diyoruz” dedi.  
 
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °