Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Şükrü Başdeğirmen kararlı: “Allah’ın izniyle ITKM’yi de bitireceğiz”

Başkan Şükrü Başdeğirmen kararlı: “Allah’ın izniyle ITKM’yi de bitireceğiz”

ISPARTA 6.06.2019 06:53:00 0
Başkan Şükrü Başdeğirmen kararlı: 
“Allah’ın izniyle 
ITKM’yi de 
bitireceğiz”
HABER: Yunus ÖZLER
Belediye Başkanı Başdeğirmen, Isparta’da yapımı 20 yıldır yılan hikayesine dönen ITKM inşaatını bitirme çalışmalarına cami ile başladıklarını belirterek; “Allah’ın izniyle burayı tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
 
Temeli 1997 yılında dönemin Belediye Başkanı Mehmet Aybatılı tarafından atılan ancak aradan geçen 22 yılda bir türlü bitirilemeyen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) inşaatı için Belediye Başkanlığı görevine Şükrü Başdeğirmen’in gelmesiyle Isparta’da büyük bir umut doğdu.
İLK OLARAK ITKM
CAMİ İBADETE AÇILDI
Başkan Başdeğirmen, göreve gelir gelmez ilk iş olarak sürüncemede kalan ITKM inşaatının bir parçası olan ITKM diğer adıyla Pazar Camii’ni çok anlamlı bir günde Kadir Gecesinde ibadete açtı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN ITKM’Yİ
BİTİRMEKTE KARARLI
Söz konusu inşaatın bitirilmesi noktasında çalışmalar içerisinde olduklarını ve Allah’ın izniyle bunda da muvaffak olacaklarına inandığını ifade eden Beledey Başkanı Başdeğirmen; “Cenab – ı Allah aynı Camimizdeki güzelliği buradaki açılışımızdaki coşkuyu, muhabbeti ITKM’nin tamamının açılışında da gösterir inşallah. Zira, Kadir Gecesinde böyle bir caminin ibadete açılmasının bana nasip olması beni son derece mutlu etmiştir. Sonuçta, bu işe camimizle başladık ve camimizi ibadete açtık. İnşallah insanlarımızın rahatsız olduğu bu ITKM’yi de camimizden sonra en kısa sürede tamamlayacağız. Bu inşaatın bitirilmesi noktasında çalışmalar içerisindeyiz. Allah inşallah bunda da muvaffak kılar ve bu güzelliği buradaki açılışımızdaki coşkuyu, muhabbeti alışveriş merkezimizin açılışında da yaşarız” dedi.
 


Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °