Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Şükrü Başdeğirmen’in; Pazar Yeri Hassasiyeti

Başkan Şükrü Başdeğirmen’in; Pazar Yeri Hassasiyeti

ISPARTA 8.04.2020 07:10:00 0
Başkan Şükrü Başdeğirmen’in;
Pazar Yeri
Hassasiyeti
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tüm Pazar yerlerinin kurulmadan önce ve Pazar sona erdikten sonra sabunlu suyla yıkanarak dezenfekte ettiklerini söyledi.
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen her hafta Salı günleri kurulan Salı Pazarında hem vatandaşlara hem pazarcı esnafına maske dağıttı. Dün sabah saatlerinde Pirimehmet Mahallesinde kurulan Salı Pazarına gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yeni tip Koronavirüs (Kovid - 19) salgınına karşı maskeleri kent pazarında alışveriş yapan vatandaşlara ve tezgah açan esnaflara dağıttı. Yeni tip Koronavirüse karşı Isparta Belediyesi olarak gece – gündüz demeden 7/24 çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Başdeğirmen, maske dağıtımının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başdeğirmen açıklamasında; “Kovid – 19 Salgınının yayılmasını önlemek için kamu kuruluşları ve güvenlik güçleriyle birlikte alınan tedbirleri yaklaşık bir aydır sıkı şekilde uygulamaktayız. Bizim için toplu yaşam alanları çok önemli. Bilindiği gibi şehrimizde Salı günleri şuanda yanında bulunduğumuz ve Isparta’nın en büyük pazarlarından olan halk pazarı kuruluyor. Bugün burada maskelerimizi dağıtıyoruz.
“TÜM PAZAR YERLEİNİ KURULMADAN
ÖNCE VE SONRA DEZENFEKTE EDİYORUZ”
Diğer bir konu da, Koronavirüs tehdidinin ülkemize geldiği günden itibaren bu hastalıkla ilgili tedbirlerimizi aldık ve halen daha bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalardan birisi de şuan içinde bulunduğumuz Salı Halk Pazarımızda olduğu gibi şehrimizde kurulan tüm halk pazarlarında yaptığımız dezenfekte uygulamasıdır. Bu uygulama nedir diye sorarsanız, tüm Pazar yerlerini pazar kurulmadan önce ve Pazar sona erdikten sonra sabunlu suyla yıkayak dezenfekte ediyoruz” dedi.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °