Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Şükrü Başdeğirmen’den; Isparta halkına TEŞEKKÜR

Başkan Şükrü Başdeğirmen’den; Isparta halkına TEŞEKKÜR

ISPARTA 10.06.2019 07:23:00 0
Başkan Şükrü Başdeğirmen’den; 
Isparta halkına 
TEŞEKKÜR
HABER: Yunus ÖZLER
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’da huzur içinde geçen Ramazan ayı ve bayram coşkusu nedeniyle Isparta halkına teşekkür etti.
 
 
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; HUZUR İKLİMİNE KATKI
SAĞLAYAN HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Isparta’nın Ramazan ayının en güzel yaşandığı şehirlerden biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen; “Ramazan ayında şehrimiz evleriyle, sokaklarıyla, caddeleriyle oruç tuttu. Bu yıl da camilerimiz cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle doldu. Hanım kardeşlerimiz ellerinde Kur'an-ı Kerimlerle mukabele okudu, gençlerimiz mübarek ayın ruhuna uygun olarak yardım faaliyetlerinde büyüklerine yardımcı oldu. Belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve gönüllü kardeşlerimiz vasıtasıyla yetimlerin başı okşandı, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin ellerinden tutuldu. Şehir yediden yetmişe hayırda yarıştı. Biz de Isparta Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca gerek Valilik arkasında konuşlandırdığımız ‘Gönül Sofrası’ ile iftar programlarıyla gerekse Tarihi Damgacı Sokak’ta konuşlandırdığımız ‘Ramazan Sokağı’ ile sosyal ve kültürel etkinliklerle halkımızın Ramazan coşkusuna katkı sunmaya gayret ettik. Çok şükür bereketli bir Ramazan ayı yaşandı” dedi.
“BU YIL BAYRAMLAŞMAYI
HEP BİRLİKTE YAPTIK”
Ramazan ayının ardından bayramın da şehirde büyük bir coşkuyla kutlandığını kaydeden Başkan Başdeğirmen; “Bayram vesilesiyle birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirdik. Bilindiği gibi, daha önce her kurum ve kuruluş bayramlaşmaları kendi bünyesinde yaparken biz bu yıl Valiliğimiz önderliğinde Belediyemiz, Isparta Ticaret ve Sanayi Odamız, Isparta Ticaret Borsamız ve Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğimiz başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlar bir araya gelerek bayramlaşma programımızı Süleyman Demirel Kongre Merkezinde yaptık.
“RAMAZAN'IN BEREKETİNİ
BİR YILA YAYMALIYIZ”
Bu bayramda küslükler sona erdi, çocuklar mutlu edildi. Hep birlikte huzur içinde bir bayramı daha geride bıraktık. Şimdi, bir ay boyunca elde ettiğimiz hasletleri yılın geri kalan zamanında da sürdürmeye gayret göstermeli; sevgi ve saygıyı yaşatmalı, yetimlerin ve ihtiyaç sahiplerinin her daim yanında olmalı, bu huzur iklimini bir yıla yaymalıyız. Ben Ramazan ayının ve bayramının huzur ve sükunet içinde yaşanmasını sağlayan bütün hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güzel şehirde yaşamayı nasip ettiği için Rabbime hamd-ü senalar ediyorum. Bu şehir hepimizin. Güller Diyarı Gül şehrinin insanları olarak kardeşliğimizle, gönül birliğimizle dünyaya örnek olmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °