Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Rifat Yılmaz’dan çağrı

Başkan Rifat Yılmaz’dan çağrı

ISPARTA 22.06.2019 07:21:00 0
Başkan Rifat 
Yılmaz’dan 
çağrı
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Hayırlar Vakfı Başkanı Rifat Yılmaz, Hayırlar Yatılı Kız Kur’an Kursunda kayıtların başladığını belirterek; “Hayatını Kur’an’ın cennet bahçelerinde ve vahyin huzur dolu aydınlık ikliminde geçirmek isteyen kızlarımızı Kursumuza bekliyoruz” dedi.
 
Isparta Hayırlar Vakfı Başkanı Rifat Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı çağrıda; “Kıymetli Kardeşlerim,
Kıymetli Kardeşlerim, Beyanın en bereketli toprağı semadan nüzul eden Kur’an’dır. O, kendisine muhatap olan herkese alabileceği kadarını lütfeden bir Kitaptır. İşaretlerinin sınırsız ufuklara uzanması, manalarının sebepleri ve olayları kuşatıcı zenginliği, lafızlarının öz, engin ve birbiriyle sonsuz irtibat imkânına sahip olması Onu zamanın yıpratıcı etkisinden korumaktadır.
Kur’an, maddenin ağırlığı altında ezilen insan ruhuna “İlahî yakınlığın” kapılarını açarak, onu Yüceler Yücesi Rahman’ın huzuruna davet eder. Hayatın badirelerine karşı, sığınılacak en güvenilir makamı gösterir. Varlığın mana ve hakikatini ve yaratılışın hikmetini öğretir. Evrende cereyan eden bütün olayları idare eden Celal sahibi Rabbimizi isimleri, sıfatları ve tecellileriyle tanıtır. lması duasıyla tüm inananların Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederim.
O, göklerden nüzul etmiş bir kitap olduğundan, Onu hep yükseklerde tutar; kalbimize yörüngesini buldurduğundan Onu bağrımıza basarak taşırız.
Hayırlar Vakfı olarak; En Kamil Mürşid olan Hz. Muhammed (s.a.s.)’in eliyle, en son ümmete gönderilen “En Mükemmel Kitaba”hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Hayatını Kur’an’ın cennet bahçelerinde ve vahyin huzur dolu aydınlık ikliminde geçirmek isteyen kızlarımızı “Hayırlar Yatılı Kız Kur’an Kursumuza” bekliyoruz.

Anahtar Kelimeler: rifatyılmazdançağrı başkan
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °