Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Koç, cenaze törenine katıldı: İlçe Başkanı’nın Kardeşi Vefat etti

Başkan Koç, cenaze törenine katıldı: İlçe Başkanı’nın Kardeşi Vefat etti

ISPARTA 23.01.2020 15:09:00 0
Başkan Koç, cenaze törenine katıldı: 
İlçe Başkanı’nın
Kardeşi 
Vefat etti
Yeniden Refah Partisi Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Battal Atasoy'un kardeşi Celal Atasoy vefat etti. Merhumun cenaze törenine Partinin İl Başkanı Erdal Koç ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
 
Yeniden Refah Partisi Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Battal Atasoy'un Kardeşi Celal Atasoy dün vefat etti. Merhum Atasoy, bugün ilçede son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç da katıldı.
MERHUM ATASOY, İLÇE
KABRİSTANLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ
Yeniden Refah Partisinde teşkilatlanma çalışmaları kapsamında İlçe Başkanlığı görevine getirilen ve halen bu görevi yürütmekte olan Battal Atasoy’un kardeşi Celal Atasoy için bugün öğle namazına müteakip ilçenin Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Atasoy ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Ş. Karaağaç İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
TAZİYELERİ KABUL ETTİLER
Cami avlusunda taziyeleri merhum Celal Atasoy’un çocukları ve İlçe Başkanı Battal Atasoy’un da aralarında olduğu aile üyeleri kabul etti. Merhum Atasoy için helallik alınmasının ardından öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. En önde saf tutan Başkan Koç, tabuta da omur vererek cenaze aracına kadar taşıdı. Merhum Celal Atasoy’un naaşı ilçe kabristanlığında toprağa verildi.
İL BAŞKANI ERDAL KOÇ,
AİLEYE TAZİYEDE BULUNDU
Cenaze törenine katılan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç, İl Yönetim Kurulu üyeleri, merhum Atasoy’un ailesine taziyede bulundu.
KOÇ; “BÜYÜK
ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ”
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada çok değerli İlçe Başkanı Battal Atasoy’un kardeşi Celal Atasoy’u kaybetmiş olmaktan dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Koç; “Mehrum Atasoy bizim ağabeyimiz, büyüğümüzdü. Partimizin bir üyesiydi. Bir aile babası olarak da arkadaşlarına karşı dostlarına karşı şefkatli, sağduyulu bir bakışı vardı. Mekanı cennet olsun inşallah” dedi.
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °