Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan İpekçi’den çocuklara jest Çocuklar gönüllerince eğlendi

Başkan İpekçi’den çocuklara jest Çocuklar gönüllerince eğlendi

ISPARTA 30.05.2019 06:56:00 0
Başkan İpekçi’den çocuklara jest
Çocuklar gönüllerince eğlendi
HABER: Yunus ÖZLER
Sav Belediyesi Ramazanda da çocukları unutmadı. Düzenlenen Ramazan Şenliğinde çocuklar doyasıya eğlenirken, bir taraftan da kendilerine pamuk şekeri ikram edildi.
 
Sav Belediyesinde Şakir İpekçi’nin göreve gelmesiyle başlayan ivme mübarek Ramazan ayında da sürüyor. Bu doğrultuda Belediye tarafından, ücretsiz olarak, Ramazan Şenliği düzenlendi.
ÇOCUKLAR
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
Dün akşam Kasabanın Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen Şenliğe Belediye Başkanı Şakir İpekçi başta olmak üzere Belediye Meclis üyeleri ve Sav halkı katıldı. İftardan sonra, başlayan eğlence programı ilahi grubunun söylediği birbirinden güzel ilahilerle başladı. Program kapsamında Seğmen gösterileri, Kent Tiyatrosu, Halk müziği dinletisi, Halk oyunları, Zeybek ekibi, Hacıvat-Karagöz, İbiş -Pişikar, Aşuk-Maşuk, Korkuluk Ortaoyunu oyuncuları izleyicilerine keyifli anlar yaşatırken, ödüllü yarışmaların yöresel oyunların akşama ayrı bir tat ayrı bir heyecan kattığı görüldü.
ÇOCUKLARA PAMUK
ŞEKER İKRAMI
Düğün Salonunun önünde ise kurulan standta çocuklara Pamuk Şeker ikramında bulunuldu.
İPEKÇİ; “SOSYAL, SANATSAL, KÜLTÜREL
ETKİNLİKLERE AĞIRLIK VERECEĞİZ”
Düzenlenen Ramazan Şenliğinde çocukların mutluluğuna ortak olan ve etkinlikleri de çocuklarla birlikte izleyen Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, bundan böyle kasabada sosyal, sanatsal ve kültürel etkinliklere ağırlık vereceklerini belirterek; “Bunun ilkini bugün gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.






Perşembe 21.7 ° / 11.2 °
Cuma 20.4 ° / 10.1 °
Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °