Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Heybeli, üyelerinin bayramını kutladı

Başkan Heybeli, üyelerinin bayramını kutladı

ISPARTA 11.06.2019 13:02:00 0
Başkan Heybeli, 
üyelerinin 
bayramını 
kutladı
HABER: Yunus ÖZLER
Memur – Sen’e bağlı Bayındır Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Heybeli, üyelerini bizzat yerinde ziyaret ederek onların geçmiş Ramazan Bayramlarını kutladı.
 
Geçtiğimiz günlerde idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı ile ilgili olarak 9 günlük resmi tatilin dün sona ermesinin ardından Bayındır Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Heybeli, üyelerini bizzat yerinde ziyaret ederek onların geçmiş Ramazan Bayramlarını kutladı. Başkan Heybeli’ye yönetim kurulu üyesi Ecir Tülcan da eşlik etti.
BAŞKAN HEYBELİ’DEN ÜYELERİNE
BAYRAM KUTLAMASI
Bugün saat 13.00’te Bayındır Memur – Sen üyelerinin de çalıştığı Davraz Mahallesindeki Tapu Sicil Müdürlüğü ve Tapu Kadastro Müdürlüğü hizmet binasına gelen Başkan Mehmet Heybeli, her iki müdürlük bünyesinde hizmet veren Bayındır Memur – Sen üyelerini ziyaret ederek geçmiş bayramlarını tebrik etti.
HEYBELİ; “NİCE BAYRAMLARA
ULAŞMAK DİLEĞİYLE”
Başkan Mehmet Heybeli, üyeleriyle tek tek tokalaşıp, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramların yaşanması temennisinde bulundu. Bayramların ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını temennisinde bulunan Başkan Heybeli; “Sizlerin ve ailelerinizin geçmiş Ramazan Bayramını kutlar, ailelerinizle birlikte sağlık, mutluluk içinde nice bayramlar dilerim” dedi. 
 
 


Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °