Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Günaydın sporda

Başkan Günaydın sporda

ISPARTA 25.11.2018 07:38:00 0
Başkan Günaydın sporda
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, iş yoğunluğundan ve şantiyelerdeki incelemelerinin yanı sıra sağlıklı yaşam adına fırsat buldukça sabahın ilk ışıklarıyla ya da akşamın geç saatlerinde yürüyüş yaparak günlük sportif aktivitelerini de devam ettiriyor. Başkan Günaydın, tüm vatandaşları sağlıklı hayat için spora davet ederken, şehirde 15 parkta yürüyüş yolları oluşturduklarını ve yeni yapacakları çalışmayla yürüyüş yollarının uzunluğunu 30 kilometreye ulaştırılacağını söyledi.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, fırsat buldukça gerek sabahın ilk ışıklarıyla, gerekse akşamın geç saatlerinde günlük sportif faaliyetlerinden ödün vermemeye çalışıyor. Bu kapsamda Başkan Günaydın, Çayboyu’nda yürüyüş yapmayı ihmal etmezken, Isparta’da sağlıklı bir toplum olmasını istediğini dile getirerek, tüm insanları spor yapmaya davet etti.
Başkan Günaydın, “Isparta’mızda sağlıklı hayat olsun istiyoruz. Bundan dolayı 15 parkımızda yürüyüş yolları yaptık. Yine Çayboyu’nda da önceden bir yürüyüş yolu yapmıştık. Halkımızın stresten uzak kalabilmesi, vücut sağlığını sürdürebilmesi, psikolojik rahatlık sağlamasının en iyi yolu spordur. Bunların en önemlilerinden birisi de yürüyüştür. İnsanlarımızın yürüyüş yapmalarına, sağlıklı hayat sürmelerine çok önem veriyoruz. Belediye olarak 15’in üzerinde parkımıza yürüyüş yolları yaptık. Bu yürüyüş yollarımız 15 kilometreyi geçmiş durumda. Bizimde işten kaynaklı streslerimiz oluyor. Sağlık açısından sabahları yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bazen de akşam geç saatlerde yapıyorum. Bizimde sağlıklı bir yaşantıya ihtiyacımız var. Biraz önce bahsettiğim unsurları üzerimizden kolayca atabilmenin en güzel yollarından birisi spor. Burası benim evime de yakın. Bende bu noktalarda yürüyüş yapma ihtiyacı hissediyorum. Tüm insanlarımızın sağlıklı yaşamasını, sağlıklı ev ve iş hayatı olmasını arzu ediyorum. Park alanları, spor alanları, yürüyüş yollarının yapımlarını sürdüreceğiz. Yürüyüş yollarımızın uzunluğunu 30 kilometreye çıkarma çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında yeni parklar yapıyoruz, mevcutları yeniliyoruz. Bu spor aktivitelerini önemli buluyoruz. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı bir hayat temennisinde bulunuyorum. Herkesi spor yapmaya ve sağlıklı bir hayat sürmeye davet ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler: sporda g?naydın başkan
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °