Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Günaydın, Eğitim-İş’i ziyaret etti

Başkan Günaydın, Eğitim-İş’i ziyaret etti

ISPARTA 11.03.2019 11:41:00 0
Başkan Günaydın, Eğitim-İş’i ziyaret etti
Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Birleşik Kamu-İş’e bağlı Eğitim-İş’i ziyaret etti. Beraberinde belediye meclisi üyesi adayları ile birlikte Eğitim-İş’i ziyaret eden Başkan Günaydın, Sendika Başkanı Baki Tok ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.
 
Eğitim-İş Başkanı Baki Tok, Belediye Başkanı Günaydın’ın ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Önümüzdeki dönem için projelerini dinledik. Kendisinin eğitim alanında yapmak istediklerini öğrendik. Demokratik bir ortam, 31 Mart’ta herkes sandığa giderek oyunu kullanacak. Isparta kazansın diyoruz, tek temennimiz bu yönde. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Kendilerini misafirperverce karşılayan Eğitim-İş Başkanı Baki Tok ve yöneticileri ile üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Kendilerine gönülden teşekkür ediyorum. yaptıklarımızı, yapacaklarımızı konuştuk, karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunduk. Bu ziyaretleri faydalı buluyorum. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyorum. Ülkemize Isparta’mıza, hizmet için koşturuyoruz. Bu ziyaretler hayırlı olur, şehrimize yüksek seviyede hizmet etme çabasındayız” şeklinde konuştu.
Görüşmede Başkan Günaydın, belediye olarak eğitime yönelik çalışmalardan da bahsetti. Günaydın, Oğuzata ile binlerce öğrenciye kurs verdiklerini dile getirirken, yeni dönem projelerinden birisinin de Büyük Atatürk Kütüphanesi olacağını aktardı. Yine bu yıl kitap fuarının 3’üncüsünü düzenlediklerini dile getiren Günaydın, Gökkubbe’nin artık küçük geldiğini ve yeni kuracakları şehir meydanı içerisindeki yeni fuar alanlarından bahsetti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °