Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Günaydın’dan gençliğe özel önem

Başkan Günaydın’dan gençliğe özel önem

ISPARTA 29.12.2018 07:00:00 0
Başkan Günaydın’dan gençliğe özel önem
İkametini Isparta’ya alan üniversite öğrencilerine halk otobüslerinden 1 TL’ye yararlanma imkanı sunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, üniversite gençliği ile sosyal medyada iyi bir iletişim kuruyor. Sosyal medyadan gelen davetler üzerine öğrencilerin evlerine konuk olan Başkan Günaydın, final sınavları öncesinde üniversite gençliğine Ders Çalışma Kampı müjdesi verdi.
 
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’daki üniversite öğrencilerine tam destek veriyor. Sosyal medya üzerinden üniversite gençliği ile iyi bir iletişim kuran Başkan Günaydın, onların davetlerini geri çevirmeyerek, evlerine konuk oluyor. Her fırsatta gençleri dinleyen Başkan Günaydın, sosyal medyadan üniversitelilere de çok sayıda müjde verdi. Günaydın’ın son müjdesi final sınavlarına hazırlanan gençlere ‘Ders Çalışma Kampı’ oldu.
PARKLARDA ÜCRETSİZ İNTERNET
Daha önce SDÜ Doğu Yerleşkesinde bulunan halk otobüsleri ana durağında üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gençlerin daha rahat ulaşım sağlamaları için 2 körüklü otobüsü daha hizmete kazandırdıklarını anlatarak, Modernevler Mahallesi Parkı ile Şehitler Parkı’nda ücretsiz internetin başladığını ifade etmişti. Günaydın, ücretsiz internet hizmetinin şehirdeki tüm parklara yayılacağı sözünü verdi.
BÜYÜK BİR KÜTÜPHANE GELİYOR
Üniversite ve öğrencilerin bilgi kaynağı ihtiyacını giderebilecek nitelikte, 21 bin metrekare büyüklüğünde bir kütüphane kuracaklarını belirten Başkan Günaydın, “Bu kütüphanemiz 24 saat açık kalacak, bunun projesi hazır, mimar olarak bu projeyi bizzat kendim sizler için çizdim. Uzun uğraşlar verildi, 100 dönüm şehir meydanı kuruyoruz ve bunun içerisinde yer alacak. 2000 sene sonrasına da hizmet verecek. Bu kütüphanede karnı acıktığında gençlerimiz ücretsiz olarak çorbasını da içebilecek, bilimsel olarak da aradığı her şeyi orada bulabilecek. Bunun adı da Isparta ve Türkiye Milli Kütüphanesi olacak. Milli olayları orada bulacaksınız, 400 bine yakın kitap yer alacak” dedi.
YILBAŞI HEDİYESİ KİTAP
Günaydın, üniversite gençliğinin yılbaşı hediyesini de unutmadı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da paylaştığı gönderiyi paylaşan 50 üniversiteli gence 32’şer kitaplık set halinde toplam 1600 kitap hediye edeceğini açıklayan Başkan Günaydın’ın bu paylaşımı gençler ve vatandaşlar kampanyaya yoğun ilgi gördü.
FİNALLER ÖNCESİ DERS ÇALIŞMA KAMPI
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın üniversite öğrencilerine son müjdesi ise Süleyman Demirel Üniversitesi ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde final sınavlarına hazırlanan gençlere ‘Ders Çalışma Kampı’ oldu. Başkan Günaydın, sosyal medya hesabı üzerinden 1-14 Ocak tarihleri arasında Iyaş Kongre Merkezi’nde 1500 kişi kapasiteli ‘Ders Çalışma Kampı’ düzenleneceğini bildirdi. Günaydın, kampta sesli, sessiz çalışma alanları, wifi, şarj, gece çorbası, kahvaltı, çay-nescafe, dinlenme alanı ve servis imkanı olacağını ifade etti. Ders Çalışma Kampı’nda sunulan hizmetler ücretsiz olurken, sadece 6 Ocak’ta bir günlük ara verileceği duyuruldu. Kampa girişler ise öğrenci kimliği ile yapılacak. GÜLSES GAZETESİ
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °