Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

​Başkan Günaydın’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

​Başkan Günaydın’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

ISPARTA 23.06.2017 09:46:00 0
​Başkan Günaydın’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Isparta Belediyesi ‘Şehirde Ne Varsa Köyde de Olacak’ sloganıyla yola çıktığı Ramazan Ayında, 10 köyde Ramazan Şenlikleri düzenledi. Bir ay boyunca çeşitli tarihlerde gerçekleştirilen etkinliklere binlerce vatandaş katıldı. Ramazan Ayının son programı Keçiborlu Aydoğmuş köyünde düzenlenirken Başkan Günaydın,  kürsüden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
Isparta Belediyesi Ramazan Şenliklerinin sonuncusu Keçiborlu Aydoğmuş Köyünde, Ardıçlı, Kuyucak, Çukurören, Özbahçe, İncesu, Kozluca, Kaplanlı köylerinin muhtar ve vatandaşlarının da katıldığı bir programla tamamladı. Etkinlik öncesi Aydoğmuş programının gerçekleştirilmemesi yönünde muhtara yönelik bir il genel meclisi üyesi tarafından telkinde bulunulduğunu kaydedildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın , “Muhtarımıza, ‘yaşanan bu güzellikleri niye yapıyorsun’ diye engel olmak isteyen bir il genel meclisi üyesi çıkıyor. Muhtarımız olayı Cumhurbaşkanlığına intikal ettiriyor. Cumhurbaşkanlığı gerekli adımları atıyor ve ikazlarını yapıyor. Buradan sizlerin huzurunda Sayın Cumhurbaşkanımıza konuya ilişkin gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı içten ve gönülden teşekkür ediyorum” dedi.     
Aydoğmuş’ta çevre köylerin muhtar ve halkının da katıldığı bir etkinlikte bir arada olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sizlerle beraber olmaya geldik, sizlerin de aranızda beraber olmanızı diledik. Hiç arkasında başka maksat ve mana aramadan bunları yaşamaya ve görmeye geldim. İşte dostluğun, birlikteliğin en güzel örneği budur. Aydoğmuş Köyü Muhtarımız Hatice Şahin Hanım konuşmasında bizlere teşekkür etti. Bu teşekkürün çok daha fazlasını bende yapmak istiyorum. Çünkü kendisi bir hanımefendi ve bu güzel köyümüzün muhtarı. Bu muhtarımıza, bugün ‘yaşanan bu güzellikleri niye yapıyorsun’ diye engel olmak isteyen bir il genel meclisi üyesi çıkıyor. Bu muhtarımız da öyle güzel cevap vermiş ki, hatta olayı Cumhurbaşkanlığına kadar intikal ettirmiş. Ve bu konuda da Cumhurbaşkanlığı gerekli adımları atmış. Buradan sizlerin huzurunda Sayın Cumhurbaşkanımıza konuya ilişkin gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı içten ve gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °