Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Duman’dan Kurban Bayramı Kutlama mesajı

Başkan Duman’dan Kurban Bayramı Kutlama mesajı

ISPARTA 10.08.2019 07:14:00 0
Başkan Duman’dan 
Kurban Bayramı 
Kutlama mesajı
Ülkem İs Konfederasyonu Öz Sağlık Sen Isparta İl Başkanı
Hüseyin Duman'ın Kurban Bayramı mesajı yayınladı.
 
Başkan Duman’ın kutlama mesajı şöyle; Değerli Konfederasyon Başkanım ve değerli Başkanlarım ve Yönetim Kurulu Üyelerim. Türk Milleti olarak, yardımlaşma ve dayanışma gibi manevi değerlerin hatırlandığı, Kurduğumuz ÜLKEM İŞ KONFEDERSAYON unun içinde birlik ve beraberliğin pekiştiği, iyilik ve hoşgörünün en ileri düzeyde yaşandığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu içindeyiz.
Toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, milli ve manevi inançlarımızı, örf ve adetlerimizle harmanlayıp, toplumsal ve kutsal değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesinde önem arz eden müstesna günlerdir.
Bayramların anlamını, yardımlaşmayı, hoşgörüyü, sevgi ve saygıyı bu günlerle sınırlı tutmayarak yaşamımızın her dönemine ve tüm insani ilişkilerimize yansıtacağımıza inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, vatanı için canlarını veren şehitlerimizin ailelerinin, kahraman gazilerimizin, yetimlerimizin, onlara her zaman sahip çıkan aziz milletimizin Tüm ülkem iş konfederasyonuna bağlı tüm sendikalarımızın değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerinin de ve öz sağlık sen genel başkanımız sayın fatih öksüz ve başkan yardımcılarının yönetim kurulumuzun değerli üyelerinin ve tüm üye arkadaşlarımızın Ispartalı hemşehrilerimin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °