Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Dışpınar Yeniden Aday; Hizmete Devam İçin…

Başkan Dışpınar Yeniden Aday; Hizmete Devam İçin…

ISPARTA 12.01.2022 19:00:00 0
Başkan Dışpınar Yeniden Aday; 
Hizmete
Devam 
İçin…
Isparta Sıhhi Tesisatçılar Kaloriferciler Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil İbrahim Dışpınar 14 Ocak 2022 Cuma günü yapılacak olan olağan genel kurul öncesi tekrar aday olduğunu açıkladı. Başkan Dışpınar; “Üyelerimize en iyi hizmete devam etmek için üyelerimizden bir kez daha görev istiyorum” dedi.
 
Isparta’da Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğine bağlı odaların genel kurulları tüm hızıyla sürüyor. Bu doğrultuda, 14 Ocak Cuma günü saat 10.00’da Birlik Toplantı Salonunda yapılacak olan Isparta Sıhhi Tesisatçılar Kaloriferciler Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu öncesi mevcut başkan Halil İbrahim Dışpınar, tekrar başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
BAŞKAN DIŞPINAR; “HER ZAMAN
ÜYELERİMİZİN MENFAATİ İÇİN ÇALIŞTIK”
Cuma günü yapılacak olan genel kurulun başta oda üyeleri olmak üzere vatana, millete ve Isparta’ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Dışpınar, 8 yıllık başkanlık döneminde yaptığı hizmetleri anlatarak açıklamasına başladı. Geçtiğimiz seçimde verdiği sözlerin neredeyse tamamını yerine getirdiği ifade eden Dışpınar; “Bir önceki olağan genel kurulumuzda söz verdiğimiz gibi her zaman üyelerimizin menfaatleri için çalıştık. Yine vaatlerimizin içinde yer alan kayıt dışı çalışanların kayıt altına alınması için gerekli çalışmaları yaptık ve çok sayıda üyemizi odamıza kazandırdık. Bu bağlamda üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için bilgisayar ve yazıcılarımızı yeniledik” diye konuştu.
“TÜM KURUM VE
KURULUŞLARA TEŞEKKÜRLER”
Başkan Dışpınar; “Pandemi sürecinde sokağa çıkma yasağında odamızı açık tutarak üyelerimize görev belgelerini hazırlayıp çalışma izin kağıtlarını çıkarttık. Bazı meslek gruplarının iş yerlerini açması ile ilgili Valiliğimize dilekçe yazıp elden Valiliğimize giderek bu iş yerlerimizin açık olması talebinde bulunduk ve gerekli izin müsaadeleri aldık. Tüm üyelerimizin resmi kurumlarla Vergi Dairesi, Belediye Başkanlığı, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Emniyet Müdürlüğü ile olan sorunlarında yanlarında bulunarak yardımcı olmaya çalıştık. Tüm kurum ve kuruluş amir ve müdürlerine yardımları ve işbirlikleri için teşekkür ederiz.
“HİZMETLERE DEVAM
ETMEK İÇİN YENİDEN ADAYIM”
“Bu güne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Başkan Dışpınar; “Bu güzel çalışmalarımıza yeni halkalar eklemek için tekrar Odamız Başkanlığına aday olduğumu açıklamak isterim. Aday olan arkadaşlara başarılar dilerim. Genel kurulumuzun tüm üyelerimize ve Isparta halkımıza hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °