Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Başdeğirmen verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor: Isparta Belediyesi Sav Kasabasının KÖTÜ KOKU sorununu çözüyor

Başkan Başdeğirmen verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor: Isparta Belediyesi Sav Kasabasının KÖTÜ KOKU sorununu çözüyor

ISPARTA 18.08.2019 14:54:00 0
Başkan Başdeğirmen verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor: 
Isparta Belediyesi 
Sav Kasabasının
KÖTÜ KOKU 
sorununu çözüyor
Yıllardır devam eden kötü koku sorunu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleri ile sonuca kavuşuyor. Belediye Başkanı Başdeğirmen’in seçimlerde verdiği ‘kötü koku sorununu biz çözeceğiz’ vaadi yerine geliyor. Kentin kronik sorunu haline gelen kötü kokunun bertaraf edilmesi için çalışmalar Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları ile başladı.
 
Isparta Belediyesi Atık Arıtma Tesisi ile Deri Organize Sanayi Bölgesinin atıklarının kapalı sistemle şehir dışına taşınması amacıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Derelerden akan atık sular kapalı sistemle 5200 metrelik kapalı sistemle şehir dışına taşınıyor.
MÜDÜR TURAN; “5200 METRE
KAPALI SİSTEM OLACAK”
Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Halil Turan, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları ile arıtma tesisinden 5200 metre kapalı büzle alınacak suyun şehir dışına bırakılacağını söyledi. Turan, şu ana kadar hattın 1200 metresinin döşendiğini ve hat döşeme çalışmaları için 700 bin liralık 1200’lük büz alım ihalesi gerçekleştirildiğini belirtti.
“SAV’IN KOKU SORUNUNU BİZ ÇÖZÜYORUZ”
Deri Organize Sanayi Bölgesinin (DOSB) koku sorununu çözmek için yaklaşık bir kilometre uzunluğunda korge borunun döşendiğini aktaran Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Halil Turan, “Oradaki suyu da buradaki ana hatta bağlayarak hem Isparta’nın hem de Sav’ın koku sorununu çözmüş olacağız. Belediye Başkanımız bu konuda çok hassasiyet gösteriyor, bir an önce bitirilmesi amacıyla tüm malzemelerin temini ve işçi takviyesini de gerçekleştiriyor” dedi.
SAV HALKI ISPARTA
BELEDİYESİNDEN MEMNUN
Öte yandan, Sav Kasabası halkı da, yıllardır çektikleri kötü koku sorununun çözülüyor olmasının kendilerini son derece memnun ettiğini belirterek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °