Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Başdeğirmen Projelerine destek istedi

Başkan Başdeğirmen Projelerine destek istedi

ISPARTA 26.10.2019 18:43:00 0
Başkan Başdeğirmen 
Projelerine destek istedi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Isparta Belediyesini de ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ulaşım alanında kente yapılması planlanan projeleri için Bakan Turhan'dan destek istedi.
 
Isparta – İzmir arasında tren seferi yapacak olan Göller Ekspresinin açılış töreni için Isparta'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Belediyeyi de ziyaret etti. Belediye önünde güllerle, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından karşılanan Bakan Turhan'a Vali Ömer Seymenoğlu, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de eşlik etti.  
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN
PROJELERİNE DESTEK İSTEDİ
Bakan Turhan'a Belediye girişinde personel tarafından çiçek takdim edildi. Daha sonra makama geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Belediye Başkanı Başdeğirmen'in kente yapılması planlanan ulaşım projeleri ile ilgili sunumunu dinledi. Başkan Başdeğirmen, Isparta'ya kazandırılması hedeflenen yatırımlarla ilgili Bakan Turhan'dan destek istedi. Ziyaretin sonunda Başkan Başdeğirmen günün anısına Bakan Turhan'a hediye takdim etti. Belediye ziyaretinin ardından Bakan Turhan yürüyerek AK Parti İl Başkanlığına geçti.  
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °