Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Başdeğirmen o projeyi çok tuttu: Doğan her bebeğe bir fidan

Başkan Başdeğirmen o projeyi çok tuttu: Doğan her bebeğe bir fidan

ISPARTA 4.08.2019 19:06:00 0
Başkan Başdeğirmen o projeyi çok tuttu: 
Doğan her 
bebeğe 
bir fidan
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim öncesi yaptıkları ‘Fikrini söyle şehrine yön ver’ anketi ile kendilerine son derece güzel çalışma ve projeler geldiğini ve bunlardan birisinin de her doğan bebek için bir fidan dikilmesi konusu olduğunu belirterek; “Bu proje benim çok hoşuma gitti” dedi.
 
Isparta Belediyesi’nin şehrin gelecek 5 yılını kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yaptığı Stratejik Plan Toplantısı geniş bir katılımla geçtiğimiz gün Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN
O ÖNERİYİ ÇOK TUTTU
Saat 14.00’te başlayan toplantıya; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yanı sıra, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili ve EKK 6. Bölge Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkan ve Temsilcileri, Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Isparta Belediyesi 2020 - 2024 yılı Stratejik Planını belirlemek üzere toplantıya girişte katılımcılara anket yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehrin geleceğini belirlemek üzere tüm paydaşların görüş ve önerilerini almaya devam ettiklerini söyledi.
BAŞDEĞİRMEN; “YAPTIĞIMIZ ANKETLERDEKİ
ÖNERİLERİ ÇOK ÖNEMSİYORUM”
Söz konusu toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart seçimleri öncesi halka sordukları bazı sorular olduğunu ve bu sorulara verilen cevapları önemsediğini belirterek; “Sizlerin de bildiği gibi, 31 Mart seçimleri öncesinde şehrin tüm kesimlerini ziyaretlerimiz esnasında yapmak istediğimiz çalışmalardan bahsettik ve halkımıza sosyal medya üzerinden ‘Isparta’yı hep beraber yönetelim’ dedik. ‘Fikrini söyle şehrine yön ver’, ‘Siz başkan olsaydınız’ ‘şehrimizin büyümesi için aklınıza gelenler nelerdir’ diyerek birçok sorular sorduk. Bunlara yönelik bugüne kadar çok güzel fikirler geldi. Bunları önümüzdeki günlerde paylaşacağız” ifadelerinde bulundu.
“DOĞAN HER
BEBEĞE BİR FİDAN’ PROJESİ
Ancak, bunlardan birisini hemen paylaşmak istediğini vurgulayan Başkan Başdeğirmen; “Mesela bunlardan birisi de ‘doğan her bebeğe bir fidan dikelim’ önerisiydi. Bu öneri gerçekten benim de çok hoşuma gitti. Çünkü, her doğan için bir fidan dikeceğiz ve yeşil olan şehrimiz daha da yeşil olacak. Daha da önemlisi ise, o fidan o çocuğun ismini taşıyacak ve büyüyünce durum kendisine anlatılacak. O fidanın bakımını da o kişi ömür boyu yapacak. Bu şekilde güzel bir proje olur değil mi?” dedi.
 
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °