Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Başdeğirmen’e ASFALT teşekkürü

Başkan Başdeğirmen’e ASFALT teşekkürü

ISPARTA 7.09.2019 07:54:00 0
Başkan 
Başdeğirmen’e 
ASFALT 
teşekkürü
İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ceylan Çaylak, eğitim – öğretim öncesi okulların çevre düzenlemesi ve okul bahçelerinin asfaltlanmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.
 
OKUL BAHÇELERİNİ KİM
ASFALTLAYACAK TARTIŞMASI
Bilindiği gibi, geçtiğimiz yıl okul bahçelerinin asfaltlanması konusunda kurumlar arasında tartışma çıkmış, dönemin Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ‘Okulları asfaltlamak bizim görevimiz değil’ açıklamasının ardından Süleyman Demirel Eğitim Kompleksinin asfaltı İl Özel İdaresi tarafından dökülmüştü.
BAŞDEĞİRMEN; “OKULLAR
BİZİM GÖREV ALANIMIZDADIR”
31 Mart Yerel seçimlerinde göreve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in gelmesinin ardından Başkan Başdeğirmen, bu konuda ‘Okullar bizim görev alanımızdadır. Çevre düzenlemesinden asfaltına kadar bu işleri biz yaparız” açıklamasında bulunmuş ve bunun üzerine yeni eğitim – öğretim yılı öncesi bahçesindeki asfalt zemini eskiyen okulların asfaltı Isparta Belediyesi tarafından döküldü.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E
‘ASFALT’ TEŞEKKÜRÜ
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in bu duyarlılığına karşılık geldi. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ceylan Çaylak; “Bilindiği gibi 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayacak. Bu önemli dönem öncesi okulların çevre düzenlemesi ve okul bahçelerinin asfaltlanmasını yaptıran Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °