Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Başdeğirmen’den Turizme tam destek

Başkan Başdeğirmen’den Turizme tam destek

ISPARTA 29.07.2019 06:45:00 0
Başkan 
Başdeğirmen’den 
Turizme tam destek
Isparta Belediyesi, Yenişarbademli’de düzenlenen Gökyüzü Şenliği’ne tam destek verdi.  
 
Turizmin bir şehir için son derece önemli faktör olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Turizm doğaya, yaylaya doğru evriliyor. Biz de Isparta olarak gücümüzün farkındayız. Elbirliği ile Ispartamızı Türkiye’nin en güzel turizm merkezi yapacağız” dedi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yenişarbademli Melikler Yaylası Karanlık Gökyüzü Şenliği’nde konuştu, turizmle ilgili iddialı çıkış yaptı.
 
Başdeğirmen, şöyle konuştu: “Sayın Milletvekillerimiz, sayın Valimiz ve diğer bütün birimlerimiz ile birlikte hep birlikteyiz. Bu etkinliğin çok daha ileriye gidebilmesi için ben belediye başkanı olarak diğer arkadaşlarımla birlikte her zaman katkıya hazırız. Artık turizm değişmeye başladı. Deniz, kum, güneş gibi tatiller eko turizme, yayla turizmine evriliyor. Isparta da yayla turizmi konusunda çok önemli bir yer. Antalya’ya çok yakın olmamız bir avantaj. 5 yıl sonra 10 yıl sonra Isparta, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olacaktır.
 
Sürekli lavanta ve gül ile televizyonlarımıza konu oluyoruz. Isparta artık gündeme düştü. Bizim idarecilerimizin önemli etkisi var. Sayın Valimiz, milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanlarımız ve kaymakamlarımız bu konulara sahip çıkıyor. İl Genel Meclisimiz burada. Valimizin koordinasyonunda buralara çok güzel yollardan geldik. Ne kadar güzel. Melikler Yaylası’nda farklı zamanlarda da çok insanlar geliyor.
 
Bizler ne yapsak azdır. Bugün bir önceki yıldan çok daha iyiyiz. Değerli bilim insanlarımız, değerli misafirlerimiz bir daha yıl daha güzel olacak. Sizin bize ilettiğiniz eksiklikleri tamamlayacağız, elimizden geleni yapacağız. Burayı yıllarca en üst seviyede tutmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °